0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (2,898 puan) tarafından
Üzerini islatmisti dedim üzerini degisip uyutayim tam yarım saat agladi ama öyle böyle ağlamak değil tuhaf tuhaf ses cikartio boğazından sanki biri boguyorda ordan oraya ordan oraya yatiyo 1.5 yaşında bu aralar çok huysuzlandi niye acaba ne yapmam lazım 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
İki yaş sendromu hayırlı olsun jsjsjs
(2,898 puan) tarafından
Öyle mi canım ne yapmam lazım çok yoruluyorum bazen kızımı çok seviyorum ama bazende çok yoruluyorum
-Reklam-
0 oy
(2,589 puan) tarafından
benim kızda öyle su içer mızmızlanır yatircam aglar gecen aksam ayni senin kiz gibiydi kucagima aldim yok aglaya aglaya uyudu sonunda ama nedense cocuklar bu aralar bi mızmızlar kiz disari cikincada oyle hep bi mıkırdanmalar 
(2,898 puan) tarafından
Yok dışarıya çıkınca veya yemek yiyince öyle değil seve seve yapiyo bunları ama kıyafet konusuna veya alt açma bezletme konusuna gelince tanınmaz hale giriyo
0 oy
(23,662 puan) tarafından
Benim oğlum on aylık son bir aydır üstüne giydirirken öyle ağlıyor ilk ağladığında elini falan sıkıştırdım sandım öyle bir feryat etti yaklaşık bir aydır böyle normalde sakın bir bebek ama üzerine yeni bir şey giydirmek baya zor oluyor 
(2,898 puan) tarafından
Rabbim sabır versin hepimize
0 oy
(1,379 puan) tarafından

Aaa benim kızımı anlatmışsın. O da 1.5 yaşında kriz çıkarıyor üst değiştirirken, altını değiştirirken :D

(2,898 puan) tarafından
Rabbim sabır versin cumlemize
(1,379 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bizimkide öyle 1buçuk yaş. 2aydır sürekki ağlıyo huysuz mutsuz bi bebek oldu son zamanlarda dahada arttı. Ben çwne dişi çıkıyo ona bağladım haftayada hastaneye görtürcem bi bebek sürekli ağlarmı ya psikolojimi bozdu yemin ediyorum 
(2,898 puan) tarafından
Sürekli aglamiyo canim uykusu geldiğinde aciktiginda kıyafet degistigimde giydirme öyle çıplak dolasayim istiyo az önce zıbın falan çıkardım yastı diye ağlayan çocuk birden ayağa kalkdi güldü üzerini giydirmek için elime aldım başladı aglamaya
(5,213 puan) tarafından
Buda öyle üst değişirken bez değişirken kıyamet koğuyo valla komşu plisi arıycak bu çocuğa bişey yapıyolar diye o derece :) telefondan kırmızı balıj açıyotum bunları yaparken sonra kapatıyorum napayım. Bizimkide huy edinmiş istediği bişey olmayınca ağlıyo bak şuan cinnet geçirmek üzereyim mesela allahım sen sabır ver :)
(2,898 puan) tarafından
Aminn uyuttum ben telefonu elinden birakabilirsen temizliğe kalkacagim uyanmadan☺️
(5,213 puan) tarafından
Kalk kız tek fırsatıb bu uyurken yaptın yaptın :)
(2,898 puan) tarafından
X☺️☺️☺️
0 oy
(6,826 puan) tarafından
Oho kızım   ağlarken garip sesler çıkarıyor bı aralar başını duvarlara vururdu saçlarını çekerdi biz o kısımlari atlattık ama şuan  ağlamıyor ama ağlar gibi sesler çıkarıp bağırıyor sendromun dibine vurmusuz;) bizde bir haftaya on beş aylık olcaz
(2,898 puan) tarafından
Rabbim kolaylik. Versin o zmn canim cumlemize
(6,826 puan) tarafından
Amin amin inşallah cnm
0 oy
(934 puan) tarafından
Evet bugün sabah yaşadım sebepsiz yeree hemdee ağlıyo mu bağırıyo mu çözemedim biraz duruyo yüzüme bakıyo bi daha
(2,898 puan) tarafından
Rabbim sabır versin hepimize
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Cok şükür benimki iyle deyil uykusu gelse  mızmız yapıyor ama hemen yatağa geçiyo uyumak için.. sadece dışarı çıkmak icin ağlıyor  :)
(2,898 puan) tarafından
Valla dışarı çıkmak istese bile çıkaramam buraları bilmiyorum etrafımda da park fln yok
(2,299 puan) tarafından
Ben günde  1 kez  gotuurrm ama aryk hava soğuk çıkmıyorm.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Baş belası sendromların biri bitiyo biri başlıyo 
(2,898 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun
(2,385 puan) tarafından
Benim de kızımın adı Miray
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Valla benim kız da küçükken öyleydi şimdi 4 yaşında 1 damla su olsun üzerine dökülsün bas bas yirtiyo kendini üstümü degisecem diye bn cikarmasam kendi cikariyo  :D
(2,898 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Benimkide banyo yaptırırken krize girer hala doğduğundan beri nefret eder yikanmaktan 
(2,898 puan) tarafından
Annem yıkadığı da krize girer

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 783 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 300 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 747 göst.
8 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,401 soru

24,098,447 cevap

332,230 kullanıcı

...