0 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (605 puan) tarafından
Eşim memur kayinvslidem köye apartman yaptıracak bizede bir daire vermeyi düşünüyor biz uzaktayız ama kaldığımız zamanlar zor oluyor kendi evimiz olsa orda kalırız çok sık da gitmiyoruz ama siz olsanız kiraya mi verirsiniz içine eşya alıp kendiniz mı kalırdınız denize 15 dk mesafede olacak bu arada turistik bir yer kiraya versek en az 3500 ve daha fazlası olacak 

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Evi yapsınlar daireyi versinler ondan sonra düşünürdüm herhalde 
(163,576 puan) tarafından
vaayy kankii
tarafından
Saygılar hanımlar ☺❤
(605 puan) tarafından
En mantıklı cevap bu galiba
tarafından
Şimdiden kafanı yorma baxim,olaki vermedi veya başka biseh oldu sonra senin moralin bozulur☺
(605 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yo bozulmaz zaten kendisi dedi biri sizin olur diye aslında bizim kendi evimiz var
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Evinz olmadn kirayi ucurmsnz 
(605 puan) tarafından
Normal bir evimiz daha var merkezde orda kiralar 5 binden başlıyor
+1 oy
(13,491 puan) tarafından
Gidince ne kadar kaliyosunuz
(605 puan) tarafından
Ayda bir kere gidiyoruz 1 veya 2 gün ama uzağa tayin çıkarsa yılda bir kere 15 gün falan olabilir
0 oy
(2,249 puan) tarafından
Sadece gittikten gittiğe kalmak için evi öyle boş tutmak saçma bence kiraya verilebilir ihtiyaç varsa ama kalma durumunuza bağlı eğer uzun kalırız ikinci bir evimiz olur yazlık gibi derseniz vermeyin kiraya para ihtiyacı da yoksa dursun.
0 oy
(163,576 puan) tarafından
kadere katiliyorum
tarafından
Sjsjjsjsjsjs
0 oy
tarafından
eger ailem oturacaksa kiraya vermemi istemezler die dusunuyorum.. onun disinda yazlik olarak kullanacaksam kiraya vermem kullanirim ama soyle de yapabilirim yazin 1 ay kalacaksam kalirim 2 ayi da yaz sezonu kiraya veririm.. ama diger turlu kirk yilda bir gidicem ailem de oturmuyorsa kiralarim
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bizde kayınvalidemlerin üst katından ev aldık kiraya verdik gittikce kayınvalidemlerde kaldık rahat edemedik evde bir gelin daha var çünkü.. bir de bahçe aldık küçük 1+1 ev yaptırdık gidince orda kalıyoruz :D
0 oy
tarafından
Turistik yerde sezonluk  kiraya verebilirsin ama o da aile apartmanında olmaz kiralık versen kiraaci da sen oraya gidince çıkmaz kaynanan kabul edr mi kiraya vermeni o da var
0 oy
(12,087 puan) tarafından

Turistik bir yer ve kirası 3500 mu :D kira fiyatlarından haberin varmı normal bir daire 4 binden başlıyor burda kaldıki turistik yer

0 oy
(9,234 puan) tarafından
Aynı benim durum ama asla kuraya vermem

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 902 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
19 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Snm55 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 755 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,170 cevap

336,807 kullanıcı

...