0 oy
894 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar eşim polis , 1 bucuk yıl oluyor evleneli 5 aylık kızım var. Önceki postlarimi  okursanız hatırlarsınız eşim bana söylemeden kredi çekmiş ve kriptoda kaybetmişti. Huzurumuz bozulmasın diye affettim. Geçen gün büyük gorumceme 1 milyar para göndermiş. Diğer gorumceme 400 TL göndermiş bana bunları söylemiyor. Mobil hesabından ben görüyorum. Zoruma giden niye para gönderdin diyorum hatırlamıyorum diyor insan neden para gönderdiğini hatırlamaz mi. Kaç gündür daha bugün dedi kızma ama  şunun  için para gönderdim diye. Ya çok mu zor gelip söylemek beni ***** yerine  koyuyor. Eşim iyi iyi ama bu konularda bana hiç söylemiyor ben görüyorum mobil hesabından.

Kizlar nolur ailesine para gönderemez mi karışma demeyin. Zoruma giden bana söylememesi.  Şimdi  o oturma odasında ben kızımla yatak odasindayim.  

21 Cevaplar

+2 oy
(3,812 puan) tarafından
Ben de para konusunda değil ama başka bi mevzu da benden gizli işler yaptığını öğrendim söyleme gereği duymadım diye bi bahane söyledi. Büyük kavga çıkardım çünkü aile olduysak ben nasıl herşeyi paylaşıyorsam  o da paylaşmak zorunda. Şimdilik bişey görmedim ama görsem daha büyük tepki vereceğimi söyledim 1 aydan daha fazla küs kaldık umurumda olmadı o gelip özür diledi ki normal de ben alttan alırdım ama bu tarz şeyler bana ters geliyor eşler birbirine ne olursa olsun  şeffaf olmalı. Sizinki de verdiği sizin rızkınız sonuçta geri alır veya almaz eğer ailesi zor durumdaysa o tamam ama keyfiyettense ben de tepki gösteririm hayat her geçen gün zorlaşıyor çünkü bence sen haklısın 
(3,812 puan) tarafından
Geri vites yapma biraz anlasın kızdığını durumun ciddi olduğunu ama fazla da uzatma
tarafından
Sabah kahvaltı hazirlayim mi hazirlamayim mi diye düşünüyorum.
(3,812 puan) tarafından
Ben yemeğini hazırladım öyle şeyleri sevmiyorum ama herkes farklıdır illa ki sana kalmış
tarafından
1 bucuk yıldır bende huc ac göndermedim canim. Ama işte tepkimi  büyük göstermek  için hasırlamasam mi acaba diye düşündüm. Ama açta olmaz simdi. En iyisi hazirlayim. Ama ben yemedim yatayım geri. Normalde birlikte kahvaltı ederiz kızım 9 a kadar uyr.
(3,812 puan) tarafından
Aynen sen hazırla o yesin gitsin sen yeme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla onun öncelikli ailesi artık sensin söylemek zorunda. 

Huyu öyleyse alışman gerekiyor ne yazık ki ☹️
0 oy
(123 puan) tarafından
Ahhh canım tüm polis eşleri aynı duru. Da galiba... Yolunacak tavuk zannediyorlar bizde kayinbabam yüzünden borç batağına battık ev vs alamadık şimdi bebeğimiz olacak kara kara düşünüyoruz... Evin rızkını hiç ihtiyacı yokken başkasına vermesi öyle kötü ki sen kisarsin kendinden başkası yer... Ayıp ayıp ihtiyacı yokken verilemez verilirse bile eşine de söylenir... Emin ol yalniz değilsin... 
tarafından
Borçta değil ha gönderdiği paralar
0 oy
(3,007 puan) tarafından

Benmde hiç hoşuma gitmeyen şeylerin arasında..

Verip vermemesi ailesi sağladığı güvence ile alakalı.

Yani kendi ailesinden eksiltip verirse orda bı durmalı 

Ama öyle yapmıyor ise bazen olabilir 

Çok kırıldığını dile getir üzüldüğünü içindekileri ifade et mutlaka 

tarafından
Ettim canim etmem mi çok kötü patladım bardağı  taşırdı.  Geliyor  gidiyor gidikliyor öpüyo. Ama yüz vermicem bu sefer. Çok zoruma gidiyor. Hepsi birikti icimde
(3,007 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla eşin seni seviyor canım inşallah anlar bu konuda seni
tarafından
Bende onu seviyorum canım. Ama işte
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Biraz maddi durumla mı alakalı bilmiyorum benim eşim de bazen gönderir yeğenlerine veya yakınlarına borç verir geri alır, bazen alamaz ben hiç takılmam çünkü bizi sıkıştırmaz onun bu durumu. Ama mesela maddi olarak iyi durumda olmasak takılırdım para gönderiyor olmasına herhalde.
tarafından
Canım eşimin maaşı çok şükür iyi ama aylık 5 bucuk mimar kredi ödüyor. Dedimya daha önce kripto için pra çekmiş kaybetti parayı.
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Haklısın canım bence eşin evlendiğinin farkında değil 
0 oy
(23,912 puan) tarafından
Onu diyen linçlemek için der. 400 bin çekip kripto parada kaybetmek bir çeşit kumardır bu durum sizi ekonomik olacakta çok sarsmıştır eminim yakın bir zamana kadar ev alınırdı o paraya yani hiçte öyle az buz bir şey değil buna rağmen hala birilerine para yollayıp senden saklıyorsa bu çok ciddi ve büyütülmesi gereken bir meseledir bence 
tarafından
Hemde nasil aylık kredi ödüyoruz.canim
(23,912 puan) tarafından
Biz de benzer bir şey yaşadık bu kadar büyük bir borç değil ama var olan borcu kapatacak kadar elimizde para varken borcu ikiye katladık simdi ev kredisi için karı koca beraber çalışıyoruz ve ben ufacık çocuğum varken ise dönmek durumunda kaldım..kocamın kazandığı her kuruşta da hakkım olduğunu düşünüyorum bana sormadan kimseye bir şey veremez bence
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Hayır ailesine para gönderemez
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Sana söylemesi lazım. Her türlü karışmayacak olsan bile söylemeli. Ki borcunuz harcınız var bu durum da illaki söylemeli
0 oy
(913 puan) tarafından
Valla hiçte hakkı değil sana soylemeden bişey yapması kusura bakmasın.. çok zor durumda olurlar onda dahi sana danışmanı lazım eşim çok şükür benden habersiz hiç para harcamaz bende ona kolay kolay yok demem çok mantıksız bişey değilse. danisilmasi lazım sonuç olarak
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ben bu konuda sana çok hak veriyorum. Olay verip vermemesi değil zaten. Versin ona bişe demem ama insan bir söyler. Danışır. 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Kız tabiki gönderemez hele ki görümce ye =) biz de gönderiyorduk bi de benimki Hiç değmiyor o maaşlara geçinemiyor musunuz deyip duruyor ona neyse, baktım olmuyor hemen ev aldırdım 3 yıldır eşim kredi ödüyor =) 
tarafından
Benimki de değmiyor canim. Kocam bekarken ev almış kira almadan oturtmuş. Evlendik Kocam kira aldı   az birsey hemen küstü bizimle konuşmuyor. Utanmadan hala.evimiz de oturuyor. Verdiği kira  daha yeni.800 TL.yapti eşim 3 arti 1 sıfır daire..
(5,397 puan) tarafından
2500 liraya o ev
0 oy
(12,070 puan) tarafından
Ben olsam gönderdiği para kadar kendime harcarım madem bana söylemiyor millete para dağıtıyor bende iki katı harcarım. Ben karşıyım evlenince şu ailelere para gönderme meselesine evli adamları bi salsınlar artık karısına çocuğuna baksın 
tarafından
Onuda yaptım.canim geçen ay büyük.gorumceme 1 milyar göndermiş. Onu görünce baktım 1 bucuk yıldır ben kısıyorum  sen saçıyorsun artık ben saçıçam  sen kısıcan  dedim. Eve birsuru birsey aldim kayafet aldim. Bu ay da 400 TL göndermiş
0 oy
(192 puan) tarafından
Bı kere benim eşimde öyle bsey yapmıştı bende tepki gösterdim sonrada hep böyle şüphelendim kimse kusura bakmasın insanın ihtiyaci olabilir fakat bizim olunca kimse yardım etmiyor o yüzden bende istemiyorum açıkçası.
0 oy
tarafından
Para da gönderemez senden habersiz. Ailesi olabilir fikir almak, bilgi vermek bukadar zor olmamalı. 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bosver tavrını koy canım 
0 oy
tarafından
cnm esinle iyice konusman lazim kusmekle olmaz anlasin bir daha olursa maasi bana verirsin ister alirsin o zaman mecbur haber verirsin de
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Yoo valla gönderemez madem öyle eveknmeseydi de ailesine baksaydi kusura bakmışın kime lincleyen de linclesin ama evkendiyse mesul olduğu tek şey ailesi ama kendi çekirdek ailesi ha hastalık olur kötü bir şey olur tabiki de gönderir ama benimle de konuşarak beraber karar veriririz ama onun dışında benden habersiz yapamaz yapmamalı 
0 oy
(162 puan) tarafından
Canısı durumuz çok iyiyse gönderebilir bence ama çokta iyi değilse gönderemez bu uygun değil. Senden gizli yapması da gerçekten çok üzücü birşey haklısın yani onun ailesi sensin artık ablası kız kardeşi felan değil 
0 oy
(481 puan) tarafından
Ailesi kendi başına geçinip gidiyorsa hiç de para gönderemez hersey ates pahası olmuş zaten 1500 lira az para mı bi de devlet memuru 12 bin alıyordur 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 217 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 603 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Emine S (18,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 678 göst.
0 oy
5 cevap 414 göst.
17 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Kubramm (10 puan) tarafından soruldu