0 oy
1,524 göst.
Diğer kategorisinde (16,989 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar eve boya yapilacak renk seçmem lazim. Griyi beğeniyorum ama kullanimi nasil. Şuanki rengi damla sakizi gibi bişey. Gri çok mu karanlik olur. Birde kirlenince falan belli oluyor mu yoksa daha mi kullanişli.

image

44 Cevaplar

0 oy
(2,719 puan) tarafından

Ev karanlıksa hiç deneme bile, çok güzel ben koyu yaptım ama kapkaranlık oluyır 

image

(16,989 puan) tarafından
Seninki bayaği koyuymuş. Ben bu kadar koyu ton istemiyorum. Birde ev sabahtan akşama kadar güneş aliyor aydinlik yani.
(2,719 puan) tarafından
Valla bu renge bayılıyorum ya hem evin aydınlık çok güzel durur gösterişli olur
-Reklam-
0 oy
tarafından

marjinal gri hos duruyor canm ama iki renkli yapsan daha hos durur açıklı grili... bide ayrica konuyla alakasiz (şu profil resmin korkutuyor beni) gebeyim ben kukulinin resmini koysan daha sevimli olur:D

(16,989 puan) tarafından
Bende marjinali beğendim ve dediğin gibi ton farki olacak olacak sanirim duvardan duvara. Kiz bende hamileyim. Ilk firsatta daha şirin bi profil yapayim kendime :D
tarafından
e bravo yani gebe gebe buldugun fotoya bak gece ruyana girerse gorursun :) Allah korusun :)
0 oy
(461 puan) tarafından
Dingin gri ye daha geçen hafta boyattı annem. Ev aydınlıksa çok güzel duruyor ama karanlıksa karteladan daha koyu duruyor haberşn olsun :) ama yinede çok güzel duruyor 
(16,989 puan) tarafından
Ben sanirim marjinal yaptiracağim. Evim aydinlik o yüzden sorun olmaz heralde.
(461 puan) tarafından
Aydınlıksa sorun olmaz dediğin gibi canım :):) ama gerçekten gri renk asil duruyor. Annem dingin gri yapmasına rağmem evinin 2 odası karanlıkta kalıyor marjinal gri duruyor onunki
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Benim ki dingin gri canim karanlık falan olmuyor canım ben memnunim

(16,989 puan) tarafından
Bende marjinale karar verdim  canim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,111 göst.
0 oy