0 oy
1,494 göst.
Diğer kategorisinde (1,203 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar bu nasıl zihniyet dik başlılık 50 yaşında kayinbabamin kardeşi halam var 23 senelik kocasına kızmış aşağıliyor diye yuvasini yikacakmis kendi beddua etmiş kocasinida bunu duymuş ve haksız yere beddua niye ettin demiş birde mahallede özel hayatını çok özel konuşmasını yaptığını anlattiyor e adam sna  bunu demekle.evden gidilir mi gelmiş başimiza sıkışık evde ufakcik evde ben hastaya bakıyorum duruyoruz ben hamileyim diyorum zaten git diyoruz yuva yikcak bsey yok diyoruz bizz laftan anlamaz oldu kafayı yemiş resmen sadece ağlıyor ne yapcam bilmiyorum sinirden stretsten ne yapcam bilmiyorum kardesi  yanimzda 61 yaşında o da sıyırmış huzur kaçırmak olur mu 1 senelik geline kaynanin arasını aciyorlar çok ayıp degilmi düşüncesiz olması hastaya bakıyor demiuo kendi baktığı yok istememde bakmasini

21 Cevaplar

0 oy
(3,103 puan) tarafından
Senesi fark etmez ki canım. Demekki yılların birikmişligi var ki yıkıyor yuvasını. Sende haklısın tabi başına kalacak diye istemiyorsun. Yani madem boşanacak kendine bi plan yapsın. Çocuğu yok mu onlara gitsin. Olay yeniyse bir kaç gün sonra sorun boşanınca ne yapmayı düşünüyorsun malum çocuk da geliyor ev iyice kalabalik olacak ev ev üstüne nereye kadar olacak. İyi hoş boşandın da bu zamanda geçimini neyle saglayacan. Herkesin gücü kendine anca yetiyor deyin. Tabi ki destek olunur da ömür boyu da bu yük sırtlanmaz. Hadi biz şimdi destek oluruz da biz de nereye kadar yetecez deyin. Tabi bunları sen söylersen olmaz. Evde büyük varsa ona çıtlat yada eşin söylesin. 
(1,203 puan) tarafından
Beni anlayan sensin canim sanirim eşim diyor bir haklı olarak hani kendi düzenini ya bozma bozacaksan kendini yayın etme yada kendine düzen kur kaç kere diyoruz inada bindirmisler kuzum işi resmen
(3,103 puan) tarafından
Bunda anlamicak bişey yokki canım. Kim ister ki kaynanayla beraber yaşayıp hasta bakarken bide evin nüfusun artmasını. Sen sadece üslubundan dolayı yanlış anlaşıldın canım. Yuvasını yıkıyorsa da size yıkılmasina gerek yok. Burda çoğu kadın daha çok genç olmalarına rağmen boşansam çocuğa annem baksa ben çalışıp para biriktirip düzen kurarım falan diye planlar yapıyor. Yani bi insan boşanıyorsa bunları düşünmek zorunda. Ama onun niyeti temelli size yerleşmek sanırım.
(1,203 puan) tarafından
He şunu bileydin bacım Ağzına sağlık su yüreğimi okudun ya bana diycek şey bırakmadın
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 865 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
78 cevap 1,137 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 2bebisinannesi (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,119 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
+2 oy