Kızlar selamm 26+2 haftalık hamileyim ben, İzmir’de yaşıyorum, ailemde Ankara’da yaşıyor. Eşim göreve gitti başka bir ile. Annemgilde yalnız kalmayım diye yanıma geldiler, sürekli sıkıldık gidelim vs diyip duruyor annem, bende gitmek istiyorsan gidebilirsin dedim artık. Zaten zorla çağırmadim ben tutmuyorum burda zorla. Sürekli Ankara’ya gidelim orda kalalım vs diyor,ama kasımda İzmir’de girmem gereken sınavlarım var sürekli gidip gelemem haliyle. Doğum zaten İzmir’e olacak doktorum da burda. Ankara’da küçük bı ilçede yaşıyor ailem doktorda yok pek, surekli merkezede gidemem orda. Ama annem sürekli sıkıldık vs diyip duruyor. Bu durumda artık canımı sıkmaya başladı. Zaten hamilelik stresi var bi de üzerine bütün bunlar canımı sıkıyor. Napacagimi bilemiyorum artık. ☹️ Bunaldım tamamen, zaten eşimde gidecek. Tek başıma kalsam daha iyiydi en azından stresim bu kadar olmazdı belki..
Bizde gurbetdeyiz iki yavrumdada kimse yoktu ama eşim vardı 3 geliyor şimdi annemler amalıyat olucak vs tırnağın varsa başını kaşı Ben bu konularda eşi baş köşe almanın buyuk avantaj olduğunu düşünüyorum özellikle ilk bebek ise bırak babası ilk alsın o baksın zaten hastanede sin yemek gelicek baba doğum muanenesine götürsün Sana o baksın zaten gurbetdesın ailen gidicek eşin kalıcak ne kadar çok işe dahil edersen o kadar ferahlarsın
1,489,321 soru
24,342,429 cevap
346,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın