0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar selamm 26+2 haftalık hamileyim ben,
İzmir’de yaşıyorum, ailemde Ankara’da yaşıyor. Eşim göreve gitti başka bir ile.
Annemgilde yalnız kalmayım diye yanıma geldiler, sürekli sıkıldık gidelim vs diyip duruyor annem, bende gitmek istiyorsan gidebilirsin dedim artık. Zaten zorla çağırmadim ben tutmuyorum burda zorla. Sürekli Ankara’ya gidelim orda kalalım vs diyor,ama kasımda İzmir’de girmem gereken sınavlarım var sürekli gidip gelemem haliyle. Doğum zaten İzmir’e olacak doktorum da burda. Ankara’da küçük bı ilçede yaşıyor ailem doktorda yok pek, surekli merkezede gidemem orda.
Ama annem sürekli sıkıldık vs diyip duruyor. Bu durumda artık canımı sıkmaya başladı. Zaten hamilelik stresi var bi de üzerine bütün bunlar canımı sıkıyor. Napacagimi bilemiyorum artık. ☹️ Bunaldım tamamen, zaten eşimde gidecek. Tek başıma kalsam daha iyiydi en azından stresim bu kadar olmazdı belki..

8 Cevaplar

0 oy
(3,863 puan) tarafından
Kapı orda de gitsinler kızz :)) 
(24 puan) tarafından
Denmiyor ki öylede
-Reklam-
0 oy
(3,863 puan) tarafından
Valla ben tekken rahatım karılanım edenim yok anam cok karıltıgı için 
(24 puan) tarafından
Bende tekken daha rahattım valla, en azından sürekli söylenen yoktu,
0 oy
tarafından
Ee gitsin onlar sen kendin halledersin bence
(24 puan) tarafından
Hallederim ama yalnız kalma diyolar, burda kalınca da sıkıldık diyolar. Amaç beni alıp Ankara'ya dönmek ama onuda ben yapamam diyorum anlamıyor kimse
0 oy
(13,693 puan) tarafından
E gitsinler ben kaldim valla tek hicbiseyde olmaz. Ne kadar sonra gelcekki esin. Bi nevi onlarda hakli insan sikiliyo kendi evini koyunu ozluyo
(24 puan) tarafından
Aralık ortası gibi gelecek bı aksilik olmazsa inşallah, benim için sorun yok tek kalabilirim zaten lojmanda yaşıyorumm. Ama ailem yalnız bırakmak istemiyor hamile olduğum için, sonrada sıkıldım diyip duruyor hergun
0 oy
tarafından
Gitsinler hiç gerek yok madem sürekli gitmek istiyorlar. Yalnız kafan rahat olur. Bende genelde yalnızdım Allahın izni ile birşey olmaz. 
(24 puan) tarafından
Tutmuyorum ki zatenn, hem yalnız birakmiyolar hem soyleniyolar
tarafından
Ben kendim kalabilirim artik de.
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Tek kalmak dünyanın sonu değil ya niye bu kadar abartıyor sunz eslerinz genel olarak söylüyorum 
(24 puan) tarafından
Tek kalmak problem değil ki benim için zaten, ailem yalnız bırakmak istemiyor, sonrada söyleniyor. Bana kalsa zaten yalnız kalmaya razıyım
(6,676 puan) tarafından
Tek kalmak istiyorum de sende
0 oy
(845 puan) tarafından

Bizde gurbetdeyiz iki yavrumdada kimse yoktu ama eşim vardı 

3 geliyor şimdi annemler amalıyat olucak vs tırnağın varsa başını kaşı 

Ben bu konularda eşi baş köşe almanın buyuk avantaj olduğunu düşünüyorum özellikle ilk bebek ise bırak babası ilk alsın o baksın zaten hastanede sin yemek gelicek baba doğum muanenesine götürsün 

Sana o baksın zaten gurbetdesın ailen gidicek eşin kalıcak ne kadar çok işe dahil edersen o kadar ferahlarsın

Bebek baba bağı gerçekten çok erken gelişiyor ben pazar doğum oldu ondan mı ilk bensğimde salıya kadar durduk yemekler geliyor yani oda çok küçük hep yanyana gelen giden yok sadece 3 müz olması bizi birbirimize daha çabuk bağlandık sanki
(24 puan) tarafından
Kuzum eşim her şeyi yapar zaten normalde ama evde yok adam, göreve gitti. Bebek doğunca gelecek çok şükür
(845 puan) tarafından
ınsaAllah gelir cnm benım Allah işlerine kolaylık afıyetler versin doğumdan önce gelir dıe düşünmüştüm çok özür dilerim cnm bnm Allah yardımcın olsun ınsaAllah
0 oy
tarafından
Hamileligimin son günune kadar tekdim yani insanin kimseye ihtiyaci yok
(845 puan) tarafından
Kesinlikle ben 3 doğurucam dierleride çok küçük ama genede hala gelin demiyorum kafamı ağrıtıyorlar yemek söyleriz gerekir ise boş boş lıırtılar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 482 göst.
0 oy
6 cevap 387 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (415 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,321 soru