0 oy
127 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (681 puan) tarafından
Kızlar şüphem var olsun da isterim çünki benim iki kaybım var önceden .gebelik çok zor  geçiyor iğne kullanmak zorundayım tekrar kaybedip kaybetmeyeceğim belli değil tek düşüncem acaba nekadar zor olur

5 Cevaplar

0 oy
(7,448 puan) tarafından
14 aylık oğlum var ve ben 22 haftalık hamileyim aralarında yaş farkı olsun istemedik beraber büyüsünler istedik :)
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Oğlum 9 aylıkken hamile kalmıştım şimdi biri 3 biri 2 yaşına girecek. Zorluk mu evet zorluğu var ama yeni doğan yürüyene kadar çok zorluk çekmedim açıkcası şimdi başladı esas zorluk dite düşünüyorum. 
(681 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım :)
0 oy
(21 puan) tarafından
Benim görümcem 6 aylık hamileyken 3 haftalık hamile olduğunu öğrendi şuan 25 haftalık rahat geçiriyormus
0 oy
tarafından
Kızım 7 aylıkken hamile kaldım şu an 22 haftalık gebeyim bir sıkıntı yaşamadım henüz. Kızım yürümüyor hala bir yaşında inşallah ben doğum yapana kadar yürür tek duam o 
(681 puan) tarafından
İnşallah canım ben hamilelik sürecinden korkuyorum ya bu oğlumda aylarca yattım kanamam vardı gerek hastanede gerek evde sadece tuvalete kalktım gene böyle olmasından korkuyorum ama oğlum büyürse ben hamile kalırsam daha zor olacakmış gibi geliyor o yüzden şimdi olması daha iyi gibi bilemedim ya
0 oy
(277 puan) tarafından
19 aylik oğlum var canim bakalim bugün kan verdim nasipse 3+5 günlük hamile olabilirim madem 2. Düşünüyoruz aralarında çok yas olmasin dedik hayırlısı Rabbım seninde gönlüne göre versin kuş gibi hafif bir hamilelik geçir inşallah  :)
(681 puan) tarafından
Amin canım inşallah sende :) rabbim gönlümüze göre versin

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 347 göst.
0 oy
41 cevap 1,209 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 685 göst.
28 Mart 2024 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy