0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (1,573 puan) tarafından
Online yapilamiyor. Kardesim eski numarasini onceden yazmis suan numara kullanilmadigi icin online basvuru yapamiyoruz. Yerine gitmemiz gerekiyor. Avrupa yakasinda nerelerden yapabiliriz. 

7 Cevaplar

0 oy
(3,141 puan) tarafından
Belirli meydanlarda 153 un küçük ofis gibi yerleri oluyor ordan çıkarabilirsin,bazı metro girişlerinden de çıkarılıyor 
(1,573 puan) tarafından
Sitesine girdigim de çözum noktasi yaziyor. Ornegin edenler 153 cozum noktasi gibi. Oyle bir yer mi
(3,141 puan) tarafından
Ben Esenler'de oturuyorum orda meydan da var mesela, sanırım çözüm noktası adı dediğin gibi
(1,573 puan) tarafından
Konum uzerinden baktim da avicennayi gecicince dörtyolun o taraflarin da var sanirim dimi yanlis bakmadiysam. Gidip orada yapabilir miyiz? Evet cozum noktasi.
(3,141 puan) tarafından
Evet, Dörtyol'da tam meydanda yanında çiçekçi var hatta
(1,573 puan) tarafından
Tamm canm cok tesekkur ederim en kisa zaman da goturucem kardesimi
-Reklam-
0 oy
(150 puan) tarafından
Anne kart nedir ne işe yarıyor canm 
(13,439 puan) tarafından
Istanbulda gecerli sadece. Cocugun 4 yasina gelene kadar iett toplu tasimaya bedava biniyosun
(1,573 puan) tarafından
İstanbul da gecerli 4 yasindan kucuk cocugun varsa akbilin oluyor ucretsiz kullaniyorsun canm
0 oy
(13,439 puan) tarafından
Nerdesin canim avrupa yakasinda ben avcilardayim meydanda hemen
(1,573 puan) tarafından
Ben esenler deyim canm kardesim gaziosmanpasa da
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Birçok yerde var siz hangi ilçedesiniz 
(1,573 puan) tarafından
Ben esenlerdeyim ama kardesim gaziosmanpasa da.
Esenler de var galiba yanlis mi anladim bilmiyorum. Kendi ilcesinden baska bir yerde kayit olabilir mi
tarafından
Başka ilçede kayıt olabilir..ben pendikteyim ama kartal köprüsündeki metrodan çıkarttım
(1,573 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim
0 oy
(461 puan) tarafından
Ben eminönünden aldım ama internetten bak sana en yakın yer neresiyse oraya senin ve çocuğunun kimliği ile git 5 dk oluyor zaten. Fotoğraf götürmeyi unutma
(461 puan) tarafından
Canım kantarcılardan hemen köprünün orda kime sorsan gösterir. İETT binasını arıyorum de . Benimkini eşim aldı hatta gidip
(1,573 puan) tarafından
Yani senin hic gitmene gerek kalmadi mi canim ?öncesin de falan basvuru yapmis miydin. Yoksa esin direk senin ve cocugunun kimligini mi alip gitmisti kayita
(461 puan) tarafından
Yok canım ben başvuru yapmamıştım eşim direk gitti bizim kimliklerimizle. Ben gitmedim
(1,573 puan) tarafından
Tamm canim cokk tesekkur ederimm
(461 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
0 oy
tarafından
Avrupa yakasında beyaz masalar vardır orda olur yada bazı metro istasyonlarında da olabiliyor..hemen çıkarırlar
(1,573 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Esenler demişsin bende ordayım  benimde öyleydi ben arayıp duzelttirdim internetten başvuru yaptım ama yapamıyorsan dörtyol meydanda beyaz masa var orda yapılıyor 
(1,573 puan) tarafından
Bizde cok aradik bir turlu olmadi devamli ayni hatayi verdi. En iyisi yerine gidip direk ordan yaptiralim dedik. Orasi icin once den rabdevu gerekiyor mu
(3,679 puan) tarafından
Yok canım gerekmiyor
(1,573 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 297 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 536 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy