arkadaslar benim dogumuma uc.ay var..yanimda durcak hic.kimsem.yok ben.de sezryandan ciktktan sonra karnimdan kalkip bebege nasil bakicam bilmiyorum..kardesim vardi aslinda ama oda ona muhtacmisim gibi davranip havalara girdi..herseyi basima kakar oldu bnde dedim gelme onuda basima kakarsin da dedim.anemle pek gormusmuyoru.napcam bilmiyrum arkadaslar esimin ailesinede bu durumda dolayi.surekli firsat doguyo cunku onlar hep biriyle.samimi gorup aramiz bozulunca noldu.niye yaninda degiller diyen insanlar yuzume karsi...insanlar samimi olur bi yanlisini gorur uzak durur ama onlar bunu firsat biliyo.. yanimda onlarin da olmasini istemiyorum acikcasi..cunku bi kere yardima gelirlerse arkasindan on kere konusurlar kendi aralarinda napcam bilmiorum.acikcasi kendi cevremden esimin ailesi cevrrsinden hic kimsenin yanimda kalmasini istemiyorum.
O zaman mecbur esinle ikiniz bi sekilde idare ediceksiniz cnm. Esine cok is dusuyo burda.
Kız kardeşin niye öyle bi tavır sergiliyor inan çok şaşırdım, eşinin ailesinin öyle yapması normal sonuç itibariyle onlar el kanın değil canın değil ama kardeşin çok büyük ayıp ediyor bu dünya döne döne, acaba yaşımı küçük daha cahil bazı şeylerin farkına varamıyor ondan mı öyle davranıyor anlamadım, ki kaldı ki annene de şaşırdım bacım neler var şu hayatta cidden. Kimsesizin kimsesi allahtır boşver, eşin yanında olsun gerekirse bir de ücretiyle yardımcı bir kadın tutsun sana sonuçta iş doğum yapmakla da bitmiyor bacım, kırkın çıkana kadar biri lazım sana, kırklı kadının kırkı çıkana kadar gece gündüz yalnız bırakılmaz neticede.. heyy allahım ya öyle bi moralim bozuluyo ki boyle dertlerinizi okuyunca şurada.. iştahım kapanıyor resmen :(
Sen adını neden değiştirdin? Bugün arkadaş olalım mı diye post paylaşıyorsun orda adın farklı burda adını değiştirmişsin neden isim değiştirme gereği duydun? Ve o posta senin erkek olduğunu iddia eden arkadaşlardan sonra postu kaldırdın gerçekten garip
Benmde durumum ayni senin gbi 9 haftalik hamileyim simdiden dusunuyrm nasil yaparim diye Allahtan tek istegim evladimi saglila ve normal dogumla kucagima almak en azindan daha cabuk toparlarim
Uc gun oldu sezaryen dogum yaptim. Birinin yaninda olmasi lazim canim. Ki ben oyle cok cani tatli bir insan degilim ama yatarken kalkarken gerçekten zorlaniyorum. Esim imam oldugu icin gun icinde hep evde o yuzden büyük yardimci oluyor ama senin esinin isi uzun saatler sürüyorsa bence yanina birini mutlaka ayarlamaya çalış.
1,487,153 soru
24,311,901 cevap
344,794 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın