0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından
17 aylık oğlum 15-20 gündür bir şey diyemiyor önceden iştahlı bir bebekti geçici bir durum mu bu aylarda yoksa bundan sonra Yemeyecek mi acaba Yardımcı olur musunuz

7 Cevaplar

0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bizimkide öyle yemek ağzına sürmüyo günlerdie sadece kahvaltı yoğurt. Çene dişleri çıkıyo ondan bizimki belki seninkide diş çıkartıyodur
(131 puan) tarafından
Evet oglum da azı disi cikmis baya
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
Dönem dönem oluyo maalesef canım ki biz çok yaşıyoruz hep yememiz sorunluydu bi gün güzel yerse ertesi günler hç bişey sokmadığı zamanlarda olmuştu umarım geçicidir bizimki genel olarak bişey yemeyen çocuklardan kan verdim ama hiç bi değeri düşük değilmiş demekki alıyo yeterince o kadar çok çabalıyorum ki yemesi için ıspanak yemiyosa kekini yap ver mesela direk veremedim yemeğini çorbasını şuan bi çorba olarak tarhana içiyo onuda bazen yaptığımda içmiyo yani değşikler ağız tadları değişiyo sürekli
(131 puan) tarafından
Insallah gecer canim
(801 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Benim oğlumda bazen yiyiyor bazen yemiyor 17 aylık
(131 puan) tarafından
Duzelirlet insallah
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Benim oğlum da 17 Aylık 18 i doldurmak üzere nerdeyse. Son 2-3 haftadır aynı durumda. Zaten iştahlı bir çocuk değildi. Bu dönem son atak haftası. Birde üstüne 5 tane diş birden çıkarıyor. 2 hafta önce de viral bir enfeksiyon geçirdi. Bunların hepsi iştahsız olması için yeter de artar bile 
(131 puan) tarafından
Aynen bizde gecirdik Allah yardimcimiz olsun hepimizim
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Diş zamanları ya zamn zamn oluyor böyle durumlar o yemedi diye sen vazgeçme mutlaka eline bişiler ver yinede huy edinmesin
(131 puan) tarafından
Yok vazgecmiyor canım sabir
(3,419 puan) tarafından
Biz 20 aylık aynıyız valla bazen çatlıyorum ama dayanıyorum. :)))
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bizimki de öyle zaten çok iştahlı değildi böyle kesilince iyice üzülüyorum inşaAllah geçer bian önce :(
(131 puan) tarafından
Insallah canım
0 oy
(1,193 puan) tarafından
geçici bir sure dis cikardiklari icin zorlaniyorlar ve istahlari kapaniyor ne seviyorsa onla idare edin bu sureci zmanla düzelecek 
(131 puan) tarafından
Allah razi olsun canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 313 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.
0 oy
7 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.