0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (638 puan) tarafından
Doğum yapalı 3 ay oldu gebeyken böyle çatlaklarım yoktu doğumdan sonra bacaklarımda bile mor çatlaklar var bunlar ne zaman geçecek heryerim mor kırmızı 

4 Cevaplar

0 oy
(7,775 puan) tarafından
Beyaz çatlağa dönüşecek:D sadece rengi açılıyor 
(638 puan) tarafından
Hiç gecmicekmi bu aaaaa!
(7,775 puan) tarafından
Geçmez maalesef. Ha lazer tedavisi yaparsan biter çözümü var ama kendiliğinden gecmez
(638 puan) tarafından
Oglumdan hatıra kaldı o zaman ☺️
(7,775 puan) tarafından
Aynen artık öyle kabul edeceğiz:)
(638 puan) tarafından
Benim oğlumun adida Eymen ,☺️❤️❣️
(7,775 puan) tarafından
Ya maşallah öpüyorum oğlumun adaşıni ☺️♥️♥️
(638 puan) tarafından
Bizde sizi öptük teyzesi ❤️☺️
(7,775 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim:)
-Reklam-
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Zamanla beyazliyor
(638 puan) tarafından
Ayyy o lekeler hep kalacakmi
(6,848 puan) tarafından
Sana göbeğimi atabilirim :D hahsgfsf.
Aslında tedavisi var ama özel yani. Beyazlamadan yapılsa daha etkili
(638 puan) tarafından
Benim göbek bacak heryer
(6,848 puan) tarafından
Bndede var Cnm napalim ünlüler gibi olamıyoruz malesef :/ doğum yapmıyorlar sanki onlar :))) evlatlarımız için değer
(638 puan) tarafından
Tabiki oglumdan hatıra kaldı ☺️
0 oy
(801 puan) tarafından
Morluklar hakkında bilgim yok bende olmadı ama kızarıklıkla daha sonra ten rengini alıyo çatlak tedavisi var ama doğum sonrası kısa bi süre içinde oluyomuş ben geç kaldım diye o yüzden hiç yaptırmadım hiç çatlağım yoktu son zamanlarda oldu biraz var çok aşırı yok ama ten rengini alıyo canım birde krem sürebilirsin
(638 puan) tarafından
Benim berbattı ya 1 hafta kuvezde kaldı hergun ağla ağla mahvoldum süt istiyorlar süt yok berbat geçti ya kesi yerimde normalinkinden büyük doktor nasip cikaracagini şaşırdı bebegimi
(801 puan) tarafından
Benim ilk akşam bir çay kaşığı sütüm çıktı eşim onu götürmüştü günde üç kere süt götürüyodu ne kadar süt verebilirsek o kadar iyi hissediyodum okadar zordu ki annem ve eşim destekçilerim umarım sninde destekçin olmuştur yoksa çok zor hiç düşünemiyorum bile hmm çok zor olmuş seninde :/
(638 puan) tarafından
Malesefff kimsem yoktu tek basimaydim hala oyleyim sünnet oldu kimse gelmedi onuda tek hallettim
(801 puan) tarafından
Çok zor olmuştur senin için benim en büyük kurtarıcım annemdi şimdi gelemiyo bende yoruluyorum mesela :/ iyi ki erken yaptırmışsın ama sünnetinide büyüdükçe zorlaşıyo
(638 puan) tarafından
Alıştım artık herşeyi ile tek başıma ilgilenmeye zor oldu ama dibine kadar birlikte yaşadık öğrendik öğrenmeye de devam ediyoruz ☺️❤️❣️
0 oy
tarafından
Rengi gidecek çatlaklar kalacak maalesef canım 
(638 puan) tarafından
Ayyy heryerimde var ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 241 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,576 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Tug.ce (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 710 göst.
6 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,054 soru

24,081,115 cevap