0 oy
800 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,826 puan) tarafından
İlk bebişim olacak inşallah sizce doğum devlette mi olmalı özelde mi? Ve Neden?

31 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benim olduğum yerde yeni kadın doğum hastanesi yapıldı. İlgi alakaları o kadar iyiydi ki. Sanki özele gitmişim gibi. Eğer varsa öyle yeni hastane oraya gidebilirsin 
(1,826 puan) tarafından
Keşke burada da olsa.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim ben 1. Yi özelde 2ve 3ü devlette 

Devlette yaptığım doğumlar çok memnun kalmıştım 
(1,826 puan) tarafından
Hangi şehir
tarafından
Konya dr Ali kemal belviranlı hastanesi
0 oy
(4,950 puan) tarafından
3 cocuk dogurdum çok şükür devlette dogurdum 

Alt üstü 1gece kalıyorsun onun için dünyanın parasını vermeye gerek yok o parayı cocuguma harcarım 

Simdi devlette çok güzel ilgileniyor 
(1,826 puan) tarafından
Hangi şehir?
(4,950 puan) tarafından
Malatya
0 oy
(415 puan) tarafından
İki ablam var biri özelde yaptı hiç memnun kalmadım kimse yartdimci olmadı vs 

İkincisi devlette yaptı çok memnun kaldık ebeler hemşireler hep bizimlerydi doğumdan sonra bile destek verdiler 

Ben eşimin zoruyla özelde yaptım bin pişmanım 

Sabah sekiz bucuktan aksam 5 bıçağa kadar suni sancı verildi ve sabah suyumu patlattılar gittiğimde sancım bile yoktu üstelik doğum yapmaya çalıştığım oda yol geçen hanı gibiydi habire kapı açılıp birileri geliyordu pek temiz değildi bence  sezeryan olacak dendiğinde ben tam uyutulmak istedim onlar beni belden uyusturmuslardi iyice çıldırdım 
0 oy
tarafından
Esim hastane persineli calistigi hastanede yaptim dogumumu acayip cok memnun kaldim tek kisilik odada 3 saatte bi hemsireler geldi gitti sabah aksam temizlik yapildi 
(1,826 puan) tarafından
Hangi şehir?
tarafından
Denizli
(1,826 puan) tarafından
İyiymiş bizim burada zor hastane yetersiz geliyor
0 oy
(363 puan) tarafından
İlk doğumu özelde yaptım on numara bir doğumdu ama hemşireler den pek memnun kaldığım söylenemez tabi o zamanlar ekonomik olarak kötü değildik simdi devlete gidiyorum hemşireler doktorlar şuan içi. Çok ilgili herhangi bir sıkıntı da yaşamadım doğumum nasıl geçer bilmiyorum ama her doğum yapan arkadaşım memnun durumu iyi olanlarda devlette yapıyor o parayı özele vereceğime çocuk yada kendim için kenara koyarım diyor bence bu ekonomide 10bin alanda asgari ücret calisanindan farksiz hangi şehirde sin bu çok önemli bizim yeni hastane geçen erken doğum riski yüzüne kaldım odalara erkek alınmıyor bu harika birşey hasta mahremiyeti açısından 
(1,826 puan) tarafından
Tekirdağ sizinki hangi şehir
0 oy
tarafından
Kontrollerimi özelde doğumumu devlette yaptırdım 
(1,826 puan) tarafından
Memnun kaldın mı?
tarafından
Yani hastaneden hastaneye feğişiyor ben çok memnun kaldım
0 oy
tarafından
Ben özelde yaptm canm devleti bilmiyorm valla hiç gtmedim canmdevlete 
0 oy
(2,225 puan) tarafından
İmkan varsa tabi ki özel 

Hamilelik boyunca takip eden doktorum yaptırdı doğumumu ekip olsun herşey çok güzeldi 

En önemlisi de oda tek kişilik rahat oluyorsun eşini alıyorlar erkek giremez diye ksııtlama yok 

Sanırım devletlerde almıyorlar duyduğum kadarı ile 
(1,826 puan) tarafından
Baya araştırmam lazım
0 oy
tarafından
3 kere doğurdum 3ünüde devlette doğurdum Ankara şehir hastanesi özel gibi aynı param cebime kaldı 
(1,826 puan) tarafından
Bizim buranın devleti çok sıkıntıli
0 oy
(163,340 puan) tarafından
durum musaitse ozel
(1,826 puan) tarafından
Açıkçası borcumuz var kararsız kaldım. Onun yerine bebeğe baya eşya alırdım diyorum. Bir yandan devlette çok perişan olursam.
(163,340 puan) tarafından
bak şoyle diyim bi kadin hayati boyumca kac kez dogum yapiyo 1,2 ,3 diyelim hani para cok onemli ama dogumda en ozel an bee bence imkan zorlanmali ozel olmali simdi devlette yaptim ozelden farki yoktu diyenler olur ama elbet fark var kimsede enayi degil ozele tonla para verdi icin yasadin ilde devlete git dogum katina cik dogum yapanlarla konus bilgi al bide gitmek istedin ozele git bilgi al karar ver
(1,826 puan) tarafından
Doğru valla

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 228 göst.
0 oy
20 cevap 328 göst.
+2 oy
15 cevap 196 göst.
+1 oy
6 cevap 152 göst.

Kategoriler