0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (9,936 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 Babamın boyun fıtığı var ve amaniyat deniliyo  çok riskli ölüme riski bile varmış korkuyoz babama bişey olsun ıstemiyom iyi doktor bildiğiniz var mı

6 Cevaplar

0 oy
(1,154 puan) tarafından
Bence başka doktora gitsin. Bel fıtığında bile ameliyat olduktan sonra tekrarlama yapiyorken, o kadar riskli birşeyi kabul etmesin. Ameliyatsız yöntemleri de vardır. İşinin uzmanı elle tedavi yapan kişiler var. En azından bunları deneyin.
(9,936 puan) tarafından
Fiziğe giti özele iyileşme olmadı hıc
(1,154 puan) tarafından
Benim dediğim ne fizik, ne özel. Elle tedavi manuel yani bitkisel olan şeyler. Bununla ilgilinenler var.
(9,936 puan) tarafından
Onlarıda çok denedı çok sipariş verdi işe yaramadı
(1,154 puan) tarafından
Sipariş verip kendi mi içti :)
(9,936 puan) tarafından
Krem öyle ıcmeli diyıil bitkisel kremler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek doktorla kalmasın bence bi kaç doktora daha gitsin 
(9,936 puan) tarafından
Bakam eskişehire gitçek  babam
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Her ameliyatin riski var. Ben boyun fitigi ameliyati oldum.2018de ohh be yasamak varmis dedim. Ameliyat gunume kadar yok şu fitikciya git yok şunu ye şunu iç falan fistan dediler. Evet tehlikeli bir ameliyat ama rahat ediyorsun ceken bilir.

Istanbuldaysan imkaniniz varsa Koç universitesi hastanesinde beyin ve sinir cerrahi Ahmet Levent Aydin var ona bir gorunsun derim. Ben cok memnun kaldim.
(9,936 puan) tarafından
Gerekirse gider yapacak bişey yok
(3,276 puan) tarafından
Evet ama cok riskli diye ertelemeyin gercekten gerekiyorsa ameliyat olsun guzel bir doktorda. Halam bel fitigi yuzunden ameliyat olmadi. Hep belini cektirdi suluk yapistirdi falan sonra fitiklari iyice zorlayinca ameliyat olucam dedi doktora gitti. Doktorda yasin var yapamam demis. Simdi cok pisman adim atamiyor koltuk degnegiyle yuruyor
(9,936 puan) tarafından
Babam olcem dıyo cünkü çok zor kasılmaları var 8 ay önce ayağını kırdı amaniyat geçirdi ayağından boyun fıtığı zorluyo onu
(3,276 puan) tarafından
Buyuklere laf anlatmak zor.
(9,936 puan) tarafından
Bilmiyom fizik tedaviye giti işe yaramadı babamın ışi ağrıdı aşcıydı büyük büyük kazanları kadırıp ındırıyolardı fabrikaya yemek yapılıyo kaç sene çalıştı
(3,276 puan) tarafından
Zaten fizige gitmeden ameliyat yapmazlar. Benim boyun duzlesmesi ve fitigim vardi. Doktor goruntulere bakip ilk sordugu sey trafik kazasimi gecirdin demisti. O kadar kotu haldeydim. Cok sukur bugunume diyorum.
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Zahide yetiş vardı ATV de oraya katılan fizyoterapist  bulun ameliyat yapsanızda tekrar eden bişey fıtık
0 oy
tarafından
Canım bnde de var boyun fıtığı ve düzleşmesi ama ameliyat boyutunda değil ben şimdi hacamat yaptıracağım yaptıranlar çok memnun 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
+1 oy
0 cevap 37 göst.

Kategoriler

1,471,666 soru

24,101,737 cevap