0 oy
215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. Bir tane çocuğu var sadece oda haliyle eşim. Fakat ben yemek yollarım sürekli çağırırım ilgilenirim ama o herşeye üşeniyor. Bir çaya çıkalım desek kim demleyecek diyen bi insan. 6 aylık hamileyim bir kere bana temizlikte hastalığımda bir desteği olmadı. Eşimle tartışıyorum bazen zorla çağırıyoruz yardıma diye geliyor oturuyor komut veriyor. Geçen gün artık dayanamadım eşimle kavga ettim neden ilgilenmiyor tek çocuğunun ilk torunu olucak bu kadar hevessiz olur mu insan diye bağırdım oda duymuş . Eşimle sadece haklısınız diyor ama yine bir destek olayım demiyo hep annen yapar diyor sinir oluyorum. İlgi bekliyorum ben ona neler yapıp ediyorum ama yok hep aynı sizce nasıl başa çıkarım doğuma yakın annem gelicek eminim umrunda olup inmeyecek bile bi insan neden bu kadar acımasız ilgisiz umursamaz olur çocuğuda en çok o istiyor diye yaptık 

10 Cevaplar

0 oy
(313 puan) tarafından
Yardım etmek zorunda değil. Aynı şekilde sende ona yardım etmek zorunda değilsin. 
(14 puan) tarafından
Birbirimize destek olmayacağızda kime olacağız altlı üstlüyüz bi komşusu gelse mısır patlatmaya beni çağırıyor ben neden bekle miyim istemiyim iki gün çıkmasam laf sokuluyo ilgilenmeden onlardan da bekliyor insan uzak otursak neyse
-Reklam-
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Mesela neden ilgi istiyorsun 

Neden o istedi diye çocuk yaptın 

Neden yardım bekliyorsun 

0 beklenti mutlu hayat 
(14 puan) tarafından
Çünkü sürekli baskı kurdu olmayacak 4 aylık evlisin olmuyor vs dedi çok şükür oldu. Ailelerden beklemeyeceğiz de kimden bekleyeceğiz ben herşeyine destek olmaya ilgilenmeye çalışırken nişanlıyken bile az Temizlemedim evini. Aramız kötü değil sözde ama misafirim bile gelse herkes bir şey kaldırıp yardım ederken o el gibi oturup izliyor sinir oluyorum.
(3,238 puan) tarafından
Temizlemeseydin canım  madem yaptın karşılık beklemeden yapsaydın ben yaptım o yapmadi olayını sevmiyorum anlamıyorum da yapma yani bu kadar basit
0 oy
(456 puan) tarafından
Sizde ona yaptığınız şeyleri yapmayı bırakın hem herşeye burnunu sokmasından  iyidir bence bu durumu.
(14 puan) tarafından
Bir şeye karışsa bile karıştırmam sadece bin defa söyledim destek bekliyorum ilgilenmesi hoşuma gidicek ama yok yani mesela korona oldu hamile hakimle ben götürdüm getirdim diyorum uzak dur benden sana korona geçse ne olucak diyor vede Allah'tan geçmedi 2 kez olmuştum zaten umursamıyor yani değer vermiyor
(456 puan) tarafından
Kişiliği bu demekki değiştiremezsiniz. Sizde ona aynı şeklide davranın ve beklentiye girmeyin.
0 oy
tarafından
İçinden gelmıyodur yapıcak bırsey yok evet yapması lazım ama zorunfa degıl sende ona karsı tavır koy
(14 puan) tarafından
Geçen gün kavga ettim küstüm suratına bile bakmadım. Ertesi gün beni arıyor kırk kere açmıyorum artık dayanamadım açtim dediği şey havuç var mı diye sorucaktım sabahtan beri bunun için mi arıyorsun dedim evet neden olacak başka dedi kafasında mı var anlamıyorum
0 oy
(845 puan) tarafından
Kaynanam isteyecek bende çocuk yapcam :/ bacım niye hayatina bu kadar sokuyorsun ?
(14 puan) tarafından
tek çocuğu var kendi geç evlenmiş banada sürekli işte yap bak olmaz ileride tedavi görsen olmaz insan içinde de konuşmaya başladı ben çocukları çok seviyorum ama daha zamanı var diye düşünüyordum. Oda sürekli öyle diyince oğluna felan bende yaptım işte şimdi de doktora gitsem naptın diye sormuyor bile
(845 puan) tarafından
Kaynanadan ilgi beklenmez canım hangi kaynana ilgi gösteriyor benimkide aramaz sormaz evlerimiz yakın gelip gitmez ama toplum içinde el gorduluk sever kurban olur kaynanadan medet umma canım
(14 puan) tarafından
Çevremdeki arkadaşlarımın tanıdıklarımın hemen hemen hepsinin annesinden daha çok ilgi gösteriyor kaynanaları
0 oy
(1,765 puan) tarafından
Kaynanan aradığın kaynana ne guzel karışmıyo etmiyo boşver yapmasın yap kendin annen gelsin 
0 oy
tarafından
Beni anlatmissin degismiyo asla b3nce bosver bende artik yoruldum kafaya takmiyorum şükür annem var Allah'a bin şükür uzilme kendini bebegini bil en onemlisi
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Canım sende mesafeni koruyacaksın öyleyse .zorla güzellik olmaz .içinden gelmiyor demek ki . boşver sende yapabildiğin işini yap yapamadığın kalsın .bende hep tek başımaydım .doğurdum hâlâ tek bakıyorum iki adımlık yeri gelmez .arayıp sormaz bile .en iyisi uzak durmak
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Siz çok beklenti içine girmissiniz ve mutlu olamazsınız bu şekilde esinlede kavga ediyormussun bu adamı soğutur belli süre sonra canm 

Yani sen ona o sana yardım etmek zorunda değilsiniz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 230 göst.
16 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yorgunanne06 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 528 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 300 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678923 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 943 göst.
24 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,013 soru

24,105,844 cevap

332,691 kullanıcı

...