0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kızçemı uyuttummm, eve makıne tutmam lazım ama katiyen halim yok :D sizler napıyosunuz

14 Cevaplar

0 oy
(2,366 puan) tarafından
Kaktusun süsü ne hostur:))
tarafından
Ayy evet İzmirden getırdım onuuu, İki izmirli oturuyoruz balkonda :D
(2,366 puan) tarafından
Oh ne guzel Afiyet olsun :)
-Reklam-
0 oy
(14,450 puan) tarafından
İyi uykular bebişe ♥️

Anneme geldık kızı uyuttular görümcem su böreği yapıyo pişsın bklm benim ayıya da yollayacaz dükkana
tarafından
Kız kocaya ayı denir mi ahshshsh bende benımkıne dana dıyorumm ayy afıyet olsunn sizeder
(14,450 puan) tarafından
Ayı gıbı 125 olmuştur kendısınede diyorum:)
Takılıyoruz işte sevdiğimizden ❤
tarafından
Aboooo benımkı daha 95 :D evlendıgımızde 82ydı bozuluyo sımdı gobegın cıkmıs dıyolar
(14,450 puan) tarafından
Yok bu bildım bileli boyle genetik küçük kaynım 16 yaşında 130 vardır boy da 190
0 oy
tarafından
Afiyet olsun oğlum uyuyor temizlik yapmam lazım ama o uyanınca yaparım artık 
tarafından
Ay benımde yapmam lazım bır kalksam herseyı yapmadan oturmam ama kalkamıyorum :D
0 oy
(4,792 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bana da bi kahve yapan olaydı iceydm temizlik yaptım yoruldum :)
tarafından
Kız temızlık yapana saygım sonsuz :D sevemıyorum temızlık işini ya 50 ksııye yemek yapayım ama bır toz almayayım :D
(4,792 puan) tarafından
Ben ikisinide sevmiyorum ama mecbur :)
tarafından
Hayalımdır valla işe baslayayım haftalık kadın tutucam esım dıyo donları da mı kadın yıkıcak ılla kı iş yapıcaksın :D
(4,792 puan) tarafından
Aynen vallaha kaçışı yok :)
0 oy
tarafından
Afiyet bal şeker olsun inşallah❤❤❤❤
tarafından
Ayy Allah razı olsun♥️
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Katiyen o süpürge tutulmadan kahve mahve içmem 

Hehehehehe şaka şaka
tarafından
Ay ben bıraz gotu gevsek oldugum ıcın yere yastık dusse ustunden zıplayıp gecerım keyfımın gelmesı lazım ahshshd
0 oy
tarafından

Afiyet olsn canımcım bnde dün temizledim evi bugün rahatm akşam 7 gbi bi süpürürüm üstten oldu bitti :) yemeğimde var bugün takılıyorm kafama göre :) 

tarafından
Kız hergun ev supuruyomusun yaaa ne hamarat kadınlarsınıx :D bende haftada 2 kere supururum hergun robot supurge calısıyo :D
tarafından
Yok aşko bnde robotu çalıştırıyorm :) dün robotu çalıştırdm derin simit yedi sölemesi ayıp koltukların üstü bile susqm mecbur robotu açamıcam :)
tarafından
Ben onları el supurgesı var bıtane onla cekıyorum :D herseyın kolayı bende :D
0 oy
tarafından
Afıyet olsun. Bende zar zor bır cay ıctım oda sogudu ya
tarafından
Soguk muuu oralarrr
tarafından
Evt sogudu ama cayım cocuklarımla ugrasmaktan sogudu
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Aman bende yemek yapcam katiyyen halim yok sjsj 

Afiyet olsun şekerim ❤️
tarafından
Yemek yapılır beee o keyıflı rn azından :D
0 oy
tarafından

Uzatta bi cuara alam ben :) 

tarafından
Ayıpsınnnn hemennn
0 oy
(10,352 puan) tarafından
Sana afiyet olsun cnm vllh ozenmedim desem yalan olur 2 çocukla ugrasiyom şuan biri 26 günlük biri 2 yaş ayyy çok zor
tarafından
Kızzz yas farkı az oluncaaaa zor olur Allaaah yardımcın olsunnn
0 oy
tarafından
Oğlanı uyuttum temizliğe görüşmem lazım karnım zil caliyo katiyen kalkamıyorum Sipa ayağımdan indirince arkama donmemle uysniyo
tarafından
Ayy aynı ben halim yok valla :D
tarafından
Niye ki kız havalardandir belki
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Afiyet olsun 2 kere mutfak temizledim 3 kere süpürge yaptım bide kek atım fırına şimdi onu bekliyorum sjsjjs bebeler ayakta benden enerjiler vala 
tarafından
Sen delisin ya 3. Kere daha temızle barı benden olsun
(7,035 puan) tarafından
Abahhahah kız çocuk olunca bir yeri kirli görsem evi komple yıkıp yeniden yapasim goruyir hemen hasta oluyorlar o daha beter temizlik bana terapi
0 oy
(14,147 puan) tarafından

Afiyet olsun ♥️ o halsizligi bana sor bir de gunlerdir uykusu yorgunnnn ..büyük oglus parka gitti babasıyla kucugumu uyuttum şimdi anne saati bı neskafe içeyim sessiz sakin :D

İlgili sorular

+3 oy
20 cevap 902 göst.
19 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 764 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
28 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,753 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 342 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,621 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,287 soru

24,070,392 cevap

330,618 kullanıcı

...