0 oy
116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (108 puan) tarafından
Merhaba kızlar oğlum 2 aylık 3 gün önce annem bezini değiştirirken kasıığında şişlik fark etti kasık fıtığı olmuş bu çocuk dedi sağlık ocağında aşıları vardı ebe baktı fıtık bu dedi oradakindoktora gösterdik oda fıtık dedi doktora götürücem ama ameliyat ederler diyor hiç etrafında böyle olup ameliyat ettiren varmı nasıl süreç geçiyor çok küçük canı acır çok canım sıkkın ağlamaktan sütüm gitti nerdeyse çocuk cerrahisine mi götürmem lazım yoksa cocuk doktoruna mı ilk bana bilgi verin ne olur 

4 Cevaplar

0 oy
(3,012 puan) tarafından
Görümcem yeni ameliyat ettirdi aslında çocukta varmış hep büyümüş iyice alınması lazım demis 3 yaşına geliyor aldırdı iki taraflı varmış çocuk cerrahisi ne gitmen lazım canim geçmiş olsun
(108 puan) tarafından
Peki süreç nasıl geçti bilginiz varmı ameliyattan sonra bebekte acı oldumu  hastanede yattımı nasıl oluyor bu durum sizede geçmiş olsun
(3,012 puan) tarafından
Bı gece yatıp çıktı canım evet oluyor biraz oluyor demişti görümcem tutuyormuş karnını hep ama hareketli iyiydi şimdi daha iyi olmuştur insallah  çocuklarda bu işlemler pek kolay olmuyor ya canları tatlı hassas çok . Ama büyürse daha kötüde olabilir patlar matlar takip edin bı ne derece farkına vardığı için gorumceminki  bu durumdan sora huyda değiştirdi istediği olmadığı zaman ortalığı yikiyor :)
(108 puan) tarafından
Ben götürücem bilgi almak istedim bebek ya bide içim acıyor nasıl dayanır diye gözünden yaş aksa aşı olsa ağlasa ağlıyorum napıcam bilmiyorum
(3,012 puan) tarafından
Haklısın kıyamıyorum bende bebiklere hiç aşiya götürmüştüm yogenimi içim nasıl ezildi ya
Allah yardımcın olsun anneler güçlü olurlar gerektigindd yeterki onun iyiliği için olsun bunu zaten siz daha iyi biliyorsunuzdur
(108 puan) tarafından
Güçlü olmaya çalışıyorum inşallah herşey iyi olur çok teşekkür ederim iyiki varsınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
İki gun once ben de fark ettim 40 gunluk oglumda.acil e goturdum su fitigina benzyor dedi.sabah cocuk cerrahina gostercez umarim birseyi yoktur.aglamak yerine dua edelim.surec hakkinda bilgi alabilriz birbrimzden
0 oy
(673 puan) tarafından
Canım su fıtığı o erkek çocuklarda oluyor .. yeğenimi sünnet ettirecektir doktor farketti genelde 1 yaşa kadar kendi gecermis eğer geçmezse o zaman ameliyat ediyorlar..
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım eltimin oglunda vardı ameliyat oldu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
9 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
24 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (610 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
5 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,024 soru

24,148,197 cevap

334,765 kullanıcı

...