0 oy
1,382 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Ay cıldırttı kadın beni. Babam annem ben ve cocuklar carsıya gittik. Annem gelmişken cocuklara birseyler almak istedi. Kozmatikciye girdik annemle. Babamda dısarıda cocuklara bakıyordu. Kadının biri oglumla oynamak istemiş. Amac babamla konusmak tabi. Babama adını filan sormuş yok yaşını sormuş. Yok kilolu kilısu ne kadar demiş. Benimde torunlarım var demiş. Ben bosandım kocamdan demiş. O arada oglum suluguna uzanmış. Cocugun elinden kapmış sulugu içirmek istemiş. Geriz. Ekalı karı açarken kırmış sulugu. Sulukta annemin hediyesi. Fiyatıda baya var. Cıktım bir baktım suluk kırılmış. Daha babamla konusmaya calısıyor boyle agız yaya yaya kevaşe. Babam bizi görünce hah annesiyle karımda geldi dedi. Bizi görünce suratı asıldı. Ne oldu aa kırıldı mı baba attı mı yere dedim. Babamdan önce ben acmak istedim kırıldı dedi. Dönüp herkesin cpcugunun birseyini ellememeyi bu yasınıza kadar ögrenemediniz mi dedim. Parası neyse vereyim diyor. Ödeyebileceginiz sanmıyorum dedim. Babam o arada hadi kızım dedi kokumdan tutup cekti. Bir laf daha etseydi yapısacaktım kevasenin sacına. Babam dondum ne konustun kadınla dedim. Sürekli oglanla ilgili soru sordu dedi. Hala sinirimden duramıyorum. Sulugun gittigine mi yanayım parcaşayamadım ona mı yanayım. Derdim suluk filan degil. Oglumu bahane göstererek kpnusöaya calısması. 

21 Cevaplar

0 oy
(598 puan) tarafından
Kadına yaptıklarının babanla muhabbeti öğrenmeden önce olduğunu düşünüyorum bu nedenle kadına fazla tepki vermişsin ha bu konuşmaları daha önce duyup gelmiş olsan evet haklısın derdim
(12,026 puan) tarafından
Bak bcım. Kimse kiösenin cocugunun yanına ne nedenle olursa olsun o derece egilip elini tutamaz. Kpakoca muge anlı barıö barım her programda bagırıyor kimsenin cocugına gecerlen gülmein bile diye. Corona var aska hastalıklarvar cocugın yzune dogru domalıp elini niye tutarsın ki. Cocuk rahatsız olmuş ki cekmiş elini
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 611 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
54 cevap 2,846 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 253 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 512 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,082 soru

24,164,188 cevap