+1 oy
1,843 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 20 yaşındayım 38 haftalık hamileyim resmi evliliğim yok sevgilimden tam ayrılmak üzereyken hamile olduğumu öğrendim Türkiye de bu durum çok ters bakılıyor beni ilaki yargılıyacaksınız ama ben velayeti babasıyla paylaşmak istemiyorum özel hastaneye gidiyorum hastanenin tüm masraflarını benim ailem karşıladı babanın bir yararı olmadı evi yok kirada oturuyor ailesi 5 kuruş destek olmadı öyle bir aile ye ben torun sevinci yaşatamam ben çifte vatandaşım(ALMANYA)( TÜRKİYE)

Doğumdan sonra Almanya ya dönmeyi düşünüyorum bebekle ben ona bakıp büyütecek gücü kendimde buluyorum zaten en büyük hayalim buydu çocuğumla birlikte büyümek sizin tavsiyeniz ne olur bana lütfen kırmadan yorum yapalım çünkü o çocuğu herşeyden çok sevecek bir annesi olducak!! 

32 Cevaplar

0 oy
(3,192 puan) tarafından
Evlilik dışı doğan çocuğun velayeti anneye aittir. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama babasininda hakkı o çocuğun soyadı nolcak o çocuk belki ilerde babasını isteyecek seni suçluycak beni babasız bıraktın diyecek ne bilim bunları hiç düşündün mu
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Babanın hamilelikten haberi varsa bence evladının babasının sevgidini almasına müsade et eğer ki kanul ediyorsa ama etmiyorsa da aslan gibi bakarsın evladına benim annemde genç yaşta boşandı 2 çocukla ve çokta iyi baktı bize babasızlığımı 1 gün bile hissetmedim sende bakabilirsin eğer ki babası ilgisini esirgeyecekse çocuğundan tabi ki götür tek başına büyüt günah senin sonuçta kimseyi takma sen mutlu ve güçlü olursan çocuğunda aynı şekilde güçlü olur 
0 oy
(23,544 puan) tarafından
Senin için babası gereksiz bir ayrıntı olabilir ama her çocuk babasını merak eder ve imkanlar dahilinde babasıyla büyümeyi ister 
0 oy
tarafından
ztn velayet senin nikah olmadigi icin.. normalde yurtdisi icin ebeveyn izni gerek ama bu durumda nasil olur bilmiyorum.. babasinin durumu iyi olmayabilir gostermemek vicdanen cok acimasizca ama sen bilirsin tabi
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Nikah olmadığı için sorun olmaz diye biliyorum ancak babalık davası açarsa görme hakkı olur onun dışında sorun olmaz ama en iyisi bi avukata danış canım. Gençmişsin hayırlısı olsun hakkında sağ salim al bebeğini kucağına 
0 oy
(8,721 puan) tarafından
Evlilik dışı çocuk çok sıkıntılı bir durum. Dini boyutu bizi ilgilendirmez o sen ile Allah arasında olan bir durum ama şöyle sıkıntılı, o çocuk aile sıcaklığı olmadan büyüyecek. Babasını arayacak gözleri başka çocukları görünce. Yani o çocuğu babasından ayırmamalisin. Önce sevgilince konuş evlenmek zorunda değilsin ama onunda sorumlulukları olduğunu hatırlat o da çocuğuyla ilgilensin canım. Maddi desteği olmasada manevi desteği olsun. 
0 oy
(53,949 puan) tarafından
sen bebegine sarilir onunla gelecek kurarsın kimseye ihtiyacin olmaz da cocugununbaba sevgisine ihtiyaci olacak o bosluk nasil kapanicak
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Canım resmi nikah olmadığı için onun soyadına girmiyor senin soyadını girecek bebek baba ismine de kendi babanın ismini yazdırabilirsin çok önemli değil rastgele bir isim de yazdırabilirsin onlar dava açmadığı sürece de velayet sende kalacak ki anladığım kadarıyla hamileliği sana zehir eden bir insan velayette istemez o yüzden sıkıntı yapma kendine çocuk otomatikmen sende kalıyor hoş dava açsalar bile vermezler belli bir yaşa kadar annede kalıyor için rahat olsun o yüzden
0 oy
tarafından
Resmi nikahiniz olmadigi icin direk senin soyadini alir bebek velayette sende olur merak etme
0 oy
tarafından
Madem öyle yapıyorlar gösterme çocuğu ona . Götür diğer ülkeye gösterme hiçbirine 
0 oy
(349 puan) tarafından
Zaten sizin gibiler yuzunden 5 dk lik zevk icin tuvaletten cöpten bebek bulunuyor.evlenmeden sevgilisiyle iliskiye giren kızlara sasıyorum bi erkek evlenmeden senden istiyorsa ihtiyacını gidermek icin istiyordur seni sevdigi icin deil.İşte bu kadar ucuzsunuz!

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
20 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 413 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Masel (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 222 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,446 soru

24,085,834 cevap

331,462 kullanıcı

...