0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (435 puan) tarafından
Ne ailemle sorunlarim bitiyo ne kizimin babasiyla güçlü görünmekten güçlü olmaktan cok yoruldum sessiz sakin yerinde oturan kimseye karismayan kendi hayatima bakan kizimada anne gibi anneyim neden benim dertlerim hic bitmiyor eski esim dedikodumu yapar ailem burnumdn getirir arkamda durmaz ah benim bal kizim kucuk olmasa ah keske hayatima yon veric3m ama dha kucuk diye pek birsey yapamiyorum ama artik yoruldum sanirim dayancak gücüm de kalmadi :( 

4 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Sana kendini iyi hissettirmeyen insanlarla arans mesafe koy kuzum
(435 puan) tarafından
Ailemle yasiyorum kuzum ama burnumdan geldi eski esim soyler bisuur sey ailem arkamda olmuyor ben ona ne kadar cevabını versemde ailemin arkamda olmadigini bildii icin atini oynatir bi yandan kizimi buyut bunlarin içinde o kadar yoruldum ki kizim olmasa cekip gidicem
(4,658 puan) tarafından
Bugünlerin geçeceğini bil ama eski eşin hadi ne ise de ailenin yanında kötü hissetmen çok kötü olmuş.insanın destekçisi olmayınca arkasında her şey daha da zorlaşır. Rabbim tez vakitte feraha çıkarsın seni
(435 puan) tarafından
Amin kuzum Allah razi olsun ailem arkamda olsa sirtim ere gelmiyecek asla gecen gun sat 6 ya kadar ağladım resmen sorunlar yaşadik hic uyumadim
-Reklam-
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ne denir bilmiyorum ama sen güçlü ol ki kızında güçlü olsun hayat iyiler için değil canim hep kötüler kazanıyor malesef 
(435 puan) tarafından
Allahtan korkarim yoksa neler yapicam nelerde iste yarin kizimin dogum gunu bugun burnumdan geldi gene :(
(7,470 puan) tarafından
Bende çok dusundum canim ölsemde herkes kurtulsa diye ama kızımı.bırakıp gidemezdim kiz kardesin filan yokmu derdini anlatip destek alacagin
(435 puan) tarafından
Maalesef kuzum tek kiz benim 2 abim var biri evli kendi derdinde biri bekar oda kendi derdinde n derdimi anlatiyorum umurlarinda degiller herkes kendi hayatinda kimseden destek yok
(7,470 puan) tarafından
Allah yar ve yardimcin olsun canim imtihan iste kimisi en yakinlariyla imtihan oluyor herkesinki farkli
(435 puan) tarafından
Tek evladim icin ayaktayim iste ne yapayim
0 oy
tarafından
Sanırım tek ayakta kalma sebebin kızın ama sana iyi gelmeyen insanlarla konuşma ve görüşme mesafe koy ve duymazdan gel 
(435 puan) tarafından
Evet bi tek kizimm o olmasa coktan cekip gitmistim ojun icin mucadelem bana iyi gelmeyen insanlar ailem iste ailem :(
tarafından
Ama canım ailen olsa bile seni uzuyorsa mutlu olamiyorsan kızınla kendine bir düzen kur ancak öyle mutlu olursun
(435 puan) tarafından
Iste sorun benim kizim daha 2 yasinda is imkanimda var ama kizima bakicak kimsem yok krese versem ates pahasi asgari ucretle nasil vericem oku caginda olsa o zaman cok rahat kurardim duzenimi :(
tarafından
Çok haklısın gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun inşallah
(435 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
allah yardimcin olsun canım.kizini sağlıkla büyütürsün insallah.bakinca ailenin büyük etkisi oluyor malesef insanların üzerinde.herkes ister ki arkasında ailesinin dimdik durmasını.düşünce kaldırmasını.malesef bazen olamıyor.kizin için ayakta dimdik dur.o büyüyüp sana en iyi yoldaş en iyi derttas olacak inşallah.cok üzülüyorum böyle anne babadan destek yerine köstek gören evlatlara özellikle kız evlatlara..
(435 puan) tarafından
Allah razi olsun kuzum yorumun için maalesef ki bende üzülüyorum ama elden birsey gelmiyor kizim icin ayakta durmaya çalışıyorum zaten eger kizim olmasaydı dayanamazdim hic birseye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
7 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 308 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 419 göst.
0 oy
11 cevap 462 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu