0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,304 puan) tarafından
Kizlar oglum 3 yasinda 3 hafta once agzi filn cok fena sisti dr gttik alerji dedi ama gelin gorunki marasta alerji dr yok  butun ozelleri aradin 5 yasindan once yapamayz diyo antepte sıra yok diger illerde uzak geliyo nasil yapacagiz bilmiyoz hala kizarikliklari var 

5 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Dili şişti mi.? 
(1,304 puan) tarafından
Gidecez ama 15 gun ilac kullanmamasi lazimmis galiba burda üni hastanesindede yokk
(13,306 puan) tarafından
Evet testten önce içmemesi gerek zaten direk teste almazlar test için de gün verirler daha kapsamlı büyük şehirlerde oluyor maalesef
(1,304 puan) tarafından
Ndn hemen almiyolar siz ne zmn yaptirdiniz
(1,270 puan) tarafından
10 güne düşürdüler kuzum bizde yaptırdık pek doğru sonuç verdiğine inanmıyorum ama
(13,306 puan) tarafından
Ben çok oldu yaptıralı da hemen doktor odasında yapılmıyor özel damlalar var kola döküp bekletiyorlar 10 dk falan reaksiyon takip ediyorlar.
-Reklam-
0 oy
(244 puan) tarafından
Adiyamanda özel velat celik var. 
(1,304 puan) tarafından
Evet duydum cokta iyi diyolar ama antepe aldik bakalim iyi olur ins
0 oy
(679 puan) tarafından
Biz nigdede ankaraya gidiyoruz alerji hafife alınacak bisey degil nerde buluyorsanız götürmeniz lazim 5 yaşında once nasil yapılmıyor demisler ama  benim oglum 3 aylıktı yapıldığında alerji testinin yaşi yok
(1,304 puan) tarafından
Bilmem ozeller yapilmiyo dedi keske yapilsa randevu aldk gidecez bakalim
(679 puan) tarafından
Yapılıyor canim 3 aylik ti diyorum ilk testte sonra devamli yaptilar zaten
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Ah cnm ne yap et götür benim oglumda da 2 aylıkken egzama başlamıştı afyonda yaşıyoruz süt ürünlerine alerji var deyip yavruma alerjik mama verdiler burda da yok alerji uzmanı İstanbula götürüp yaptırdım şükür alerji çıkmadı ne olup olmadığını bilmeden yaşamak çok üzücü sende gotur ve gerçekten dil şişmesi falan ciddi alerjik reaksiyonlardan biridir ihmal etme araştırıp goturmeni tavsiye ederim
(1,304 puan) tarafından
Dilde sisme yoktu ins olmazda 25 ekimde aldk bakalim ins
(1,737 puan) tarafından
İnşallah olmaz cnm geçmiş olsun
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Saat 4te randevular açılıyor ara Bi şansını dene
(1,304 puan) tarafından
Canm artik sabah 10dan snra aciliyomus aldik 25 ekime bakalim ins sık sık yedigi biseye alerjisi yoktur
(1,650 puan) tarafından
Aaa sabah açıldığını bilmiyodum biz aldığımızda 4te açılıyordu inş çıkmaz alerji çünkü zor bir surec

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
2 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 380 göst.
12 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,562 soru

24,018,358 cevap

328,103 kullanıcı

...