+1 oy
1,382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Ailem uzakta oturuyor biraz 2 3 ayda bir gidip 1 hafta bazen 2 hafta kalıyorum eşimde izin veriyor zaten ama kaynana ve kayinbabayla batıyo bu durum gelince bi suratlar laf sokmalar geçenlerde kaynana diyo ki evlenince artık ana baba el olur diyo bende sana göre öyle olabilir bana göre değil dedim resmen evlendiğimiz ilk zamanlar h.sonlari eşimle gidip kalırdık pazar sabah dönerdik surekli telefon ederler şuraya gidilecek buraya gidilecek sanki memlekette araba yok her yere biz götürucez asla plan yapamazdık aynı bina da oturmak pişmanlık gerçekten..

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asla yapmazlar zaten ben eşim olmadan gitmem senede 2 kere gideriz birisi kurban bayrami biriside kış falan canimiz ne zaman istersek hatta arada kayinvalidem der eşin gelsin bizde kalsin git 1 hafta annengile kafani dinle der ama gitmem ben yani ne işim var tek başima 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimin bile haddine değil. Kimse kusura bakmasın anama babama giderken haber veririm sadece. 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Yapmazlar kendi hallerindeler bir kaynanaya gideriz 30 benim annem gile gideriz çünkü evleri müsait değil gittiğimizde yarım saat bahçede oturup geliyoruz 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Ne münasebet onlar kim köpek! 
0 oy
(673 puan) tarafından
Bizim bir ara olacak gibi oldu ama eşim bana ben sana müsaade ediyorsam kimsenin ne dediği önemli değil keyfine bak dedi.. zaten ondan sonra bir daha öyle bir muhanbet olmadı şükür 

İlgili sorular

+1 oy
61 cevap 1,253 göst.
11 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,302 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,280 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 309 göst.