0 oy
329 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından
Kizlar ev tasiyacam 2tane çocuğu. Var biri 2 buçuk yasinda diğeri 10 aylık hiç kimse gelmiyo yardıma görümcem 2sokak otemde oturuyo kızları var okadar kaynanam zaten hiç bir şekilde gelmez ama evi yerleşince com sever gelmeyi  kendi ailem uzakta yaşıyor ne yapacağım bana akıl verin evi topluyom iki çocukla sağolsun eşim yardım ediyo ama oda ise gidiyo işten cikince ek ise gidiyo yani brnim işim çok zor kizlar bide soğuk havalar kafayı yiyecem artık:(((

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tırnağın varsa başını kası kimseye minnet etme yarın evini de ben taşıdım derler hem evini benimsemesin misafir gibi gelsin gitsinler 
(90 puan) tarafından
Doğrusunda canım
tarafından
Benimki hemen herşeye girisiveriyo benden önce herşeye atliyo evde iş olur benden önce yapmaya başlar doğumda kavga ettik ben sana bakamam dikişini bakamam bayılırım annen baksin dedi iş ciddiye binene kadar öyle demiyodu ama ben bakarım ben ederim alanına hastaneye zor düştüm annem geldi zaten o kalacaktı yanımda doğumda kaynanamda kaldı git dedim kovdum da gitmedi hemşireler git dedi yine gitmedi dikisime pansuman yapiyolar anne cik sen bayılırdım dedim ben bakmıyorum dedi arkasını döndü geçen çocuğa eeg çekilecek oda girdi benimle kovdular dışarı eeg odasını bulamadım kucağımda çocukla bi delik buldum ordan geçtim girdim o da girmiş ordan evi karınca bastı annemgile gittim evi ilacladilar gitmiş bana sormadan evimi temizlemiş yatak odama banyoma kadar camlarını silmiş halilari balkona atmış gebeliğin riskliydi evi bile supuremiyodum cam faan silemedim komşular hep laf etmişlerdir gelin bi iş yapmiyo kaynanasi yaptı geldi diye hiç oğlumun evi am gelinde var razı olur mu olmaz mı demiyo heryerimi kurcaliyo herşeye atliyo sonra da lafını yapiyo boşver biraz uykumdan fedakarlık yap gece  ocuklar uyuyunca yap işini
(90 puan) tarafından
Canım benim emin olki benimkilerde  aynı artık öyle olack
tarafından
Allah'ın cezaları
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
2 çocukla çok zor olsa gerek bende Bi çocukla tek başıma herseyimi yaptım kimseden beklemedim açıkçası. Yavaş yavaş kendimi skmadan yaptım ama eşimin yardım etti 
(90 puan) tarafından
Bende yavaş yavaş yaosma bile çocuklarım küçük açıkçası küçük çocuğu olan kişi anlar beni
(2,366 puan) tarafından
Benmimde  10 aylıkken toparladım canim çok yoruldum ama çok takamamya çalıştım ben kimseyi istemedim  yardım etmelerini
(90 puan) tarafından
Öylede canım nasıl kimseyi beklemeyin bı yeri toplamaya kalksam küçük kızım uyaniyo emmek zorunda sonra uyumuyo derken kaliyo yarında ev temizliği ne gidecem gerçekten nasıl yaoacam bilmiyorum
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bende geçen sene bebeğim 3aylıkken taşındım banada kimse yardım etmedi allahtan eşyaları epeyce annemle kolilemiştik sonra memlekeye gittik dönüşte kaynanam yardıma gelecem dedi gelmedi ozaman çok sinirlenmiştim ama şimdi iyiki gelmemiş diyorım evime gelir muhattap bile olmam fazla yüz göz değilim eşimde bişey diycek olsa ona bunları hatırlatır sustururum oda üstelemez zaten iyi oldu yani boşver çok zor biliyorum ama sabırla yapmaya çalış sonrada mesafeni koy gidip gelmeyi kes. Durumunuz varsa eşyaları kendisi kolileyen taşıma şirketleri var onlara bakabilirsin
(90 puan) tarafından
Kendim yapıyım cnm durumumuz kendimize göre artık hayırlısıyla tasinsaydim
(5,213 puan) tarafından
Ozaman sabrederek yap canm allah kolaylık versin sana inşallah
(90 puan) tarafından
Sogol cnm allh razı olsun
0 oy
tarafından
Canım geç olsun güç olmasın kimseye minnet etme. Bende 7 aylık hamileyken taşındım tek basıma evi topladım. İki cocukla daha zordur ama emin ol en ufak bir sey yapsalar tüm evi taşıdık diye konusurlar. Ben bir de görümcemle aynı binada oturuyordum. Ev toplamaya başlamadan önce hergün yeme içmeye gelen görümcem ben ev toplamaya baslayınca kapımı çalmadı. Eşime bi kere yardım lazımsa geleyim demiş. Beni arayıp ne haldesin diye sormuyor istemiyorum uzak kalsın dedim. Sadece bi kez yemek getirdi yorulmussundur yemek yapamamıssındır diye getirdim demisti. Ertesi gün komsulara kaynanama filan yemegini ben yapıyorum diye anlatmış. Kaynanam arıyor bak ne güzel ablan yemeginizi yapıyormus sen bi de yemekle ugrasma diyor. O kadar zoruma gitti ki. O yemegi keske almasaydım diyorum. Tek başına yap yine de kimseye laf verme bosver
(90 puan) tarafından
Bu Kaynanalar niye böyle git allh bilidigi yapsın onlari
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Bende öyle zamanlarda kimseyi bulamam herkes bir tarafa kaçışır ama iyi günümde hep etrafımdalardır o ayrı.
(90 puan) tarafından
Hep öyle olur öyle şeyler
0 oy
(805 puan) tarafından
Canım hepimiz aynıyız tırnağın varsa başını kaşı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 370 göst.
11 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miglena (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 782 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Uğur"böceğim❤ (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,974 soru

24,147,659 cevap

334,728 kullanıcı

...