0 oy
2,302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (393 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar evleneli 2 sene oldu yanlarinsa 1 bcuk sene oturdum gün yüzü görmedim şehirden koye gelin gittim. Görümcem 15 yaşında ama daha 7 8 yasinda gibi davranıyor hareketleri laflari beni sinirlendiriyor terbiye edep ahlak sıfır. Neyse hamileyim 4 haftam kaldi doğuma agirlastim bunu temizlige çağırdım geçenlerde geldi bi bulasik yikadim oda durladi sonra aldi kumandayi tv nin karsisina kalkmadi ertesi gun esime dedim is yapmiyor gönder bunu die gönderdik neyse amcanin kizi var oda 12  yasinda filan ama elinden her is gelir yengemin die daha cok yapar onu çağırdım. Kaynanam görümcem burnumdan geldiler ne gerek varmis geri iptal ettim arkamdan demediği birakmamislar. Kizim olcak iste benden beter olsunda goreyim onlari dermis görümcem. Ne iğrenç insanlar var

33 Cevaplar

0 oy
(2,225 puan) tarafından
12 15 yaşında çocuktan mı temizlik bekliyorsun birini tut daha iyi hamilesin madem sana ne kadar faydası olabilir k çocukların yapma allah aşkına 

21 yaşında evlendim evlenince iş yapmaya başladım
-Reklam-
0 oy
(1,067 puan) tarafından
İyi de hepimiz hamile kaldık hepimiz agirlastik yerri geldi ekstra bı çocuğa daha baktık ama kimseyi kendimize yardıma cagirmadik. Sen hatayı başta yapmışsın cagirmakla kendi işini kendin yapmaliydin
(393 puan) tarafından
Yapiyorum zaten doktorum ayakta drma dedi istediğim yardim balkon yıkasın sofrada yardim etsin vs. Yoksa her seyi yaptim bitirdim duvarimi cami bacami duvarimi sildim
(1,067 puan) tarafından
Ee onlar ufak tefek şeyler eşinde yapar kendine niye bir hizmetçi aradın ki. Eşinde yapmıyorsa eşek gibi parasıyla birisini tutsun. Gorumcen yada kaynanam yada başka biri sana bakmak zorunda değil. Laf söylemeleri olmamış ama seninde yaptığın olmamis
0 oy
(6,155 puan) tarafından
Sende onun kadar terbiyesizsin üslubun çirkin 15 yaş 12 yaş dan bahsediyorsun mecbur değil çağır kardeşin varsa anneni  yada yardımci al ne naziksiniz yaa doguma kadar dizlerimin üstünde sildim yer dogumdan 1 gün öncede heryeri yapmışım yinede bayan aldim cama çıkamadım icin sanki görümcen mecbur sana 
(393 puan) tarafından
Anlamak istemeyene bir seyler anlatmam
0 oy
(4,007 puan) tarafından
Yapmazlar canım el bebek gül bebek gibi büyümüşse hiç yapmazlar bak benim de başım da var ben de eşime gitsiin dedim sonra vazgeçtim çünkü eşim her lafta başıma kakar sen istemedin diye şimdi de çalışıyır hayrı yok geçen çöpü atsana dedim sonra dışarı çıktı bak çöp duruyo atmamış şimdi ne diyeyim ona  sen değil eşin demeliydi ama yapmayan yapmıyor en azından çağırmasaydın keşke kendi işini yapmışsın hadi yolladın elalemi niye çağırıyon zorlarına gider şimdi dua ette dusı kabul olmasın 
(393 puan) tarafından
Gitsin derken yüzüne demedim zaten esime mesaj attim oda uslubuyla babam meryemi çağırıyor hazirlansin dedi olay buyumedi. O bedduayi amcanin kizini cgirdim ya oda anladi is yapmadi yengem sinirlendifilan ondan dolayi
(4,007 puan) tarafından
Peki eşin birşey demedi mi
(393 puan) tarafından
Eşim biliyor zaten bi önceki aksam yemek yaptim önüne getirdim kaldirmaya bile tenezzül etmedi. Köydeki yasantimizdan da biliyor abisini de sinirlendiriyor çünkü
(4,007 puan) tarafından
Hımm herkes eleştirmiş seni bende eleştirdim ama eşin seni haklı gördüyse vardır bildiği benim eşim gibi mecburuz dememiş en azından kayınpederim bile der ki biz iş buyursak demediğini bırakmaz diye şimdi çalışıyor abisiyle tartıştı da para alıyorum tabi çalışacam diyor utanmadan ama bana gelince söylendi şimdi de inkar ediyor bende artık ona iş buyurmamaya karar verdim belki annesi gelse de alsın diye dua ediyorum ama işte seni az çok anlıyırum yaşamayan anlamıyor
(393 puan) tarafından
:) valla görümcem insani 5 dk da sinir hastasi erder koyar suraya sonra derki cok da sey yapma :) esim bilmez mi kardesini tabiki 1.5 sene cok aglattilar
0 oy
tarafından
Kaynanamda ben kızıma hamileyken görümcemi yollardi sana yardım eder diye 13 yaşındaydı o zaman ben gelmesini bile istemiyordum öğlen ikiye kadar uyuyup benden kahvaltı beklerdi

Haa sen baştan hata yapmışsın şimdiki ergenler elinden gelse bile iş yapmaz kendin yap daha iyi valla 
(393 puan) tarafından
:) ergen gibi degil aslinda konsmasi filan 7 8 yasinda gibi ne konustugunu bilmez. Ama bagzi konularda 30 yasında
0 oy
(108 puan) tarafından
Valla kimseye muhtaç değilsin kimsede senin işini gücünü yapmak zorunda değil sende öyle hem gel hem git diyorsun olmadı başkasını cagiricam diyorsun üslubun çok ağır gerçekten karşındaki insanı davet et istediğini yapmayınca yolla olmaz canım kimse senin kölen değil vede eşinle yapabilirsin 4 çocuğumla gurbetteyim bir ALLAHin kulunu tanımıyorum sezeryanla doğum yaptım doğuma kadar bütün işimi gücümü yemeğimi çocuk bakımı benle eşim yapıyorduk yapan nasıl yapiyorr
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Kız doğuma kadar kendim yaptım doğuma giderkende kendim herşeyi yaptım ne ağız açıosun benimki 21 yaşında umurumda değil kaynanamda genç olduğu halde hemde onların lafıyla 12lik kızı niye iptal ediosun evine ne karıştırıyorsun ayrıca bana görümcem babam aldı diyecek her lafa abimin evi diyecek siktirle kovarım ben 
(393 puan) tarafından
Valla kovmadim uslubunca baban çağırıyor dedik geçti
0 oy
(9 puan) tarafından
bisey sorcam 18 yasinda misin
(393 puan) tarafından
24 yaşındayım neden ki
0 oy
(2,675 puan) tarafından
15 12 yaşındaki cocuklardan is istemeyin bence çocuk yani öyle hareketlerde bununmasi normal bence üzgünüm sizin o yaştaki çocuklardan beklentiniz anormal olmuş sanki
0 oy
(9 puan) tarafından
kuzum 15 yaşında bir velet ne bekliyorsun ki tv babam aldi demesinden ne kadar cocuk oldugunu anliyorsundur zaten wc den cikarken elini yikamamis vs uyar onu uyarmakla dil aşınmaz sen her zaman tatli dille yol gosteren ol emin ol sırdaşı bile yapar seni ergenleri idarre etmek daha kolay
0 oy
(118 puan) tarafından
Valla canım bende hamileyim 30 haftamdayim evimin her yerini tek başıma hallettim şehirde oturuyorum aileler burda değiller ama teyzesi felan kızları burda benden büyük genç kizlar yani cagiricakti eşim ben yok istemiyorum dedim her gün bir yeri yaptım dip köşe temizledim heryerimi sende öyle etseydin ki benim hamileliğim gerçekten zor geçti sende kimseden bişey bekleme 
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Onlar daha çocuk neden çocuklardan iş bekliyosun ben her işimi tek başıma yaptım dinlene dinlene yap
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Suç sende isterse doğuma bir günün kalsın kimse sna hizmet etmek zorunda değil görümcen sna hizmet etmek zorunda değil bizde hamile kaldık riskin yoksa mızmızlanmayın yapın işinizi ben ne sırt ağrıları çektim iki ev süpürsem tutulup kalıyodum yatakta dönemiyodum yinede kmseye minnet etmedim kısacası nerden baksan haksızsın

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 646 göst.
29 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Anne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
+2 oy
7 cevap 328 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 73 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,757 puan) tarafından soruldu