0 oy
718 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Babam gelmiş yine soruyor 

Kocanla konuşuyor musunuz diye geçen gün konuştum diyorum sen ara diyor kızarak ben aradım zaten diyorum gecenin bu saatinde diyor şimdi de ara yaw adamın umrunda değilim ne arıyor ne mesaj atıyor sülüklük yaptırıyorlar insana zorla 

Seni bırakıp gitti mi yoksa diyor bir de kızarak öyle bir soyliyor ki evet desem dövecek gibi 

10 Cevaplar

0 oy
(1,992 puan) tarafından
daha bugün böyle konu konuştuk arkadaşımla 

geçen babasına gitmiş misafirliğe 

kaç saat izln verdi kocan fazla durma demiş babası 

çok kötü hissetmiş haliyle 

saat falan koymadı istediğim zaman giderim demiş oda 

babası da evli kadınsın birde hamilesin millet başka düşünür çok durma demiş resmen kovmuş . 

Valla Anne babadan destek olmadığı sürece bi kanadı hep kırık insanın bu hayatta onu anladım.. Dağ gibi arkanda biri var diye güvenemiyorsun

demek dövülsen de sövülsen de d

kocanın yanında durucan çok saçma 

Seninde Allah yardımcın olsun
(1,992 puan) tarafından
ben konuyu bilmiyorum k.bakma ayrımısınız kocanla
(41 puan) tarafından
Yok ayrı degiliz o da buraya gelince tribe girdi ne arıyor ne yazıyor hepsi kafayı yemiş kahirlarini çekiyorum
(41 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Aksaraylılar.Oyle yapacağım artık valla dayanamıyorum yoksa
(274 puan) tarafından
Vay arkadaş ben babamın yanına gittihim zaman nolur bir gece kal diye yalvarıyor ben kalamiyorum diye üzülüyorum
(1,992 puan) tarafından
dimi nasıl insanlar var
adam kovmadığı kalmış
-Reklam-
0 oy
(8,645 puan) tarafından
Allah aileninde hayırlısını versin, cahillikten başka bişey değil ya üzülüyorum yeminle
(41 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(15 puan) tarafından
Eski postlarınıda okudum canım eşin nereli aynı benimkinin annesinin lafları ya hep mi aynı olur izne çıkıyo seni annenlerd bırakıyo baban sana ilgi gostermiyo uyurken gelip uyandırıyo calıs sınavlara evinde gir bi işe basla güzelce sakın cocuk felan yapma su sıkıntılarınız varken o nasıl aile ya o zihniyetteki insanlarada hiç  bulaşma mesafe koy herkesle arana kendi canının kıymetini sen bilmezsen kimse bilmez Allah yardımcın olsun üzüldüm :(
(41 puan) tarafından
Aksaraylilar
Bakalım noalvak artık
(15 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım aynı memleket değilmiş geri kafalılar bitmek bilmiyo malesef :(
0 oy
tarafından
Neden gitmiyorsun canım evine 
(41 puan) tarafından
Eşim bizim evimizde değil çünkü burdan tek kalkıp gıdım desem babam asla bırakmaz
tarafından
Eşin nerde peki
(41 puan) tarafından
Anasının evinde
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bizimkilerde aksine yakama yapışırlar eve dönme evde ne var burda kal çocukları özlüyoruz diyolar bilhassa babam eve döneceğim zaman ciddi ciddi yüzünü asar Allah aileninde hayırlısını versin baban ne biçim insan ya bence evine git ya çekilmez bu adam
(41 puan) tarafından
Valla sırf bunun yüzünden de gelmek istemedim rahat bırakmıyor
(9,610 puan) tarafından
Bidaha da gitme canim her seferinde böyle yapiyosa
(41 puan) tarafından
Evlendikten sonra ikinci gelişim ilk geldiğimde de yaptı bu ikincide zaten gelmek istemedim eşim yuzunden geldim
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Allah babana merhamet versin
(41 puan) tarafından
Aminnn
0 oy
tarafından
Bir seni sığdıramadilar ya pes. 
(41 puan) tarafından
Gidiyorum insallah bir soeun olmazsa
tarafından
Eşin aradı mı
(41 puan) tarafından
Ben mesaj atıyorum aramadı o
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Boşanicam dedim baba evine gittim bi hafta gozumun icine bakti ne zaman gidecek diye sonra amcamin eşine yani yengeme al evine gotur bunu demiş ciktigim eve valizimle kapiya koydular
(41 puan) tarafından
Zor valla Allah kimseyi muhtaç etmesin
(8,603 puan) tarafından
Öyle ailenin yüzüne bakılır mı bir daha ?
(2,685 puan) tarafından
Aile mi var ki ortada canim anne baba ayri anne baskasiyla evli baba bekar ben babada gelin oldum gittim bekar haline beni evine sigdiramadi
0 oy
(537 puan) tarafından
Anlayışsız işte sanıyor ki başına kalacan onun korkusu o ondan yapıyordur 
(41 puan) tarafından
Keşke hiç müdahale olmasa evliliğime de belki daha düzgün olurdu
0 oy
(118 puan) tarafından
Aynı öyle benim ailemde bacım hiç destekçi değiller ne yapıyorsan yap diyolar gelme diyolar 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 655 göst.
17 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 182 göst.
0 oy
36 cevap 1,665 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nur-ellaa (445 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 465 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,196 soru

24,013,088 cevap

327,870 kullanıcı