0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar 3 yıllık evliyim ama her şey burnumda tütüyor. Eski hayatım ailem. Aynı şehirde yaşıyoruz. Arabayla 10 dk. Ama oraya gidip geri eve döneceğimi bilmek yine de beni çok üzüyor. Sanki ailemi yalnız bırakmışım gibi hissediyorum. Çok seviyorum onları. Alışırım diye uğraşıyorum ama ne olursa olsun o burnum sızlıyor. Hiç ayrılmak istemiyorum. Benim gibi olanlar var mı?

8 Cevaplar

0 oy
(710 puan) tarafından
Evinde mutlu değil misin canım?
(23 puan) tarafından
Eşimle mutluyum aslında ama bitmeyen bi aile kavgamız var. Eşimin ailesi ile anlaşamıyoruz.
(710 puan) tarafından
Canım burda önemli olan eşinin hali tavrı oda annesigil tarafını tutuyorsa özlemen normalde yoksa hiç umruna takma eşinin ailesini, eşinle mutlu olmaya bak
(23 puan) tarafından
Kayınvalidem sürekli beni yanında istiyor ama sürekli. Yani evinizi kapatın burada yatın diyecek kadar. Ben de kaçmak istiyorum artık. Çok bunaldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok ben hemen evime gelmek isterim 
(23 puan) tarafından
Kaç yıllık evlisiniz ? Nasıl alıştınız acaba?
tarafından
18 senelik evliyim canım ilk 2 3 sene senin gibiydim ama sonra alıştım nereye gidersem gideyim yağa yatırıp bala bandırsalar bile evimi çok özlüyorum hemen gelmek istiyorum eve geldiğim zaman ohh diyorum resmen insanın evi gibisi yok lafı çok doğru :)
0 oy
(673 puan) tarafından
Kız 3 yılda nasıl alismadin ben nereye gidersem gideyim evime ne zaman donecem diye düşünüyorum 1 yıllık evliyim
(23 puan) tarafından
Bilmiyorum problem ben de mi:( alışamıyorum bir türlü. Buraya ait hissedemiyorum kendimi. Sanki sıcacık yuvam baba evi gibi geliyor
(673 puan) tarafından
Anladım canım eşini seviyor musun aranız nasıl ayrı misin ev içinde mi
(23 puan) tarafından
Seviyorum ev içinde de iyiyiz tabi aile konuları açılmazsa ama yine de eşimin beni anladığını ve bana sahip çıktığını düşünmüyorum. Yalnız hissediyorum
(673 puan) tarafından
Anladım ALLAH yuvana huzur versin canım alisamama sebebin bu demek
(23 puan) tarafından
Amin canım inşallah. Tez zamanda sıkıntılar son bulur. Ben de alışırım umarım
0 oy
tarafından
Benn!!!!mutsuzum cok
(23 puan) tarafından
Keşke zamanı geri alabilsek. Çok şeyi değiştirirdim o zaman. Şimdi elim kolum bağlı
tarafından
Eh sorma ya benimde oyle kizim icin katlanoyos
tarafından
Neyi degistrirdin özel degilse
(23 puan) tarafından
Kendi aileme daha çok sahip çıkardım. Evlenmezdim bi kere. Annem babam onların sözünden asla çıkmazdım. Benim de çok hatalarım oldu.
tarafından
Evet  olabilr ama keske
0 oy
(3,029 puan) tarafından
Gülüm bu hayat yolculugunda hepimiz yolumuzu çiziyoruz annemiz annesinin dibindemi ki biz olalım hep. Evet kız evlat olmak ayrı bı düşkünlük ben mesela tek kızım aileme benm uzak yerlere gitmem daha çok koyuyor ama sağlık olsun nabalim 

Bak ben hep uzaklardayim ama aradığımda telefonun ucundalar geliyorlar senede bı kez bende gidiyorum bı kez ya nabalim buna şükür.

Ben 9 yıla geldim  evliyim 5 senedir uzaklardayim. Ya burnum nasıl sizlamasin her geldiklerinde uğurlamak her gittiğimde ayrılmak benim bı yarımı bı yerde bırakmak gibi.. ama işte nabalim böyle olması gerekiyor sen 10 dakika diyorsun 

Ben bı 27 saatlik mesafede oturdum şimdide 10 saatlik. Her zaman dibi daha dibi var öyle düşün alışmaya calis yuvana odaklan.
(3,029 puan) tarafından
Kaç yaşındasın? Benmde bekarligim hem çalışarak hem gezerek vs geçti çok aktif bı hayatım vardı ama eşimle evlendigim için asla pişman değilim. Hayat bekarken bı zaman sora yine yoracakti yanlizlik da zor.  Kısa suredemi evlendin
(23 puan) tarafından
26 yaşındayım. Nişanlılık sürecim 1 yıl sürdü. Daha sonra evlendim. Evet aslında bekarken ki yalnızlık beni yorduğu için ani karar verdim gibi geliyor. Bu yüzden pişmanlık hissediyorum. Annem de şimdi boşanıp gelsen bir süre sonra yine evlenmek isteyeceksin diyor. Alışmaya çalışmam için uğraşıyorlar ama süreç biraz yıprattı beni.
(3,029 puan) tarafından
23 ünde evlenmişsin bende o yaşlardaydim ama o zaman evlenmesem kolay evlenemzdim gibime geliyor. Bende 9 ay nisanli kaldım 3 ay konuştum 1 sene geçti yani bence normal çok ta acele değil ne kadar kalırsan okadar zorlanicsksin benm görümcem 29 yasında bekarlığa alıştı evlenmekte istiyor ama öğretmen olduğu için daha rahat tabi. Seçici ve evlilikte pek eli yok. Yani bunun kıstası yok pek alışmaya niyet etmek en iyisi
(23 puan) tarafından
İnşallah canım en kısa sürede alışırım. Çok teşekkür ederim ilgin için.
(3,029 puan) tarafından
Rica ederim gönlüne selamet versin Rabbim
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Gram ozlemedim  sadece maçlara gitmeyi özledim 

(23 puan) tarafından
Ne kadar süredir evlisiniz? Bir de nasıl başardınız acaba?
(1,270 puan) tarafından
4 yıl bitecek kısıtlayan bir eşim yok cok şükür fizana gidecem desem kartları yanına al lazim olur der sevgi saygı var aramızda guven sorunumuzda yok
0 oy
(2,683 puan) tarafından
Tek hasretliğim uyku bebeğim biraz daha büyüsün o da kalmaz bekarkende aklıma eseni yapardım özgürdüm evlendim hala aynı :D :D  canım babam(Allah rahmet eylesin)  ve canım kocişim o yüzden
(23 puan) tarafından
Nasıl alıştınız acaba?
(2,683 puan) tarafından
Başlarda zorlandım tabi herkes gibi ilk bi kaç ay yemek temizlik çamaşır hep bendeydi zaten herşeyi biliyodum ama yapmamıştım alışana kadar esim çok yardımcı oldu sağolsun onunda duzeni değişmişti birbirimizi anlayarak aştık özetle
0 oy
(8,374 puan) tarafından
4.5 senedir evliyim gurbetteyim ve keşke gurbete evlenmeseydim diyorum özellikle annemi çok özlüyorum 
(23 puan) tarafından
Ah canım gurbet çok daha zordur eminim. Ben burda bile yıkılıyorum. Kız çocukları için evlilik çok zor oluyor. Ben ilk evlendiğimde daha yoğundu hislerim. Gece 1-2 de bile annemi arayıp sesini duymak istiyorum diye çok ağladım.
(8,374 puan) tarafından
Ben çok etkileniyorum böyle içime attıkça da sinirli oluyorum gerçekten zor yani bilmiyorum nasip kader ama gurbete gelmemek isterdim şimdiki aklımla
(23 puan) tarafından
Tabi ki nasip kader. Evlenmeyince de olmuyor. Evlenince de. Hayat çok büyük tezat maalesef. Seni çok iyi anlıyorum canım. Tez zamanda bu hislerimiz hafifler inşallah
(8,374 puan) tarafından
İnşallah canım amin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 308 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 603 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Emine S (19,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 863 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu