0 oy
541 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,328 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum hala hepsi aklımda unutulmafi. Tabi kendime eziyet ama niyeyse aklıma gelip gelip kendimi dolduruyorm resmen

image

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok şükür unutmayacağım bir şey olmadı  canım hep güzel geçti 
(1,328 puan) tarafından
Kadınlara gerçi doğum hamilelik geçtim hiç birşeyi unutmuyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle öyle unutamiyorum 
(1,328 puan) tarafından
Ah ah bı doya doya yaşatsalae ne var sanki
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Bu ben keşke diyorum eşim de anlasa bu durumu çocuk isterken hep düşünse ama nerdee.. kimseye anlatamıyorum bende bir sene geçti her gece aynı kabus 
(1,328 puan) tarafından
Eşim 2. İstedi dedim. 1. Çok yardim ettin sanki. Bak diyorum ona bile bakmıyon hakkını kaybettin ben 2. İstemiyorum dedim. Anlayissizlar ay valla. Duyarsuzlar
0 oy
(302 puan) tarafından
Doğuma girerken eşim tekerlekli sandalyeyle koridorda beni bı o tarafa bı buratafa sürmüştü keyfim yerine gelsin diye bı onu birde doğumdan sonra annesi  telefondan mudahele ediyordu lohusa o sen cokmu bilgiliydin ilk cocugunda diye  beni savunmuştu tabi meyve tabagim evi çekip çevirmesi her istediğimi alması vs hic birini unutmuyorum 
(1,328 puan) tarafından
Seninkiler çok güzel anilarmis. Ne güzel onları yaşatan kocana helal olsun canım maşallah Allah muhabbetinizi artirsin
(302 puan) tarafından
Amin tabikide olumsuz ufak tefek şeylerde var ama beni o lohusalık psikolojisinden çıkaran ve iyi hissettiren tek kişiydi o yüzden unutamam
0 oy
(23,654 puan) tarafından
Alzheimer olsam unutmam diyeceğim şeyler yaşadık maalesef 
(1,328 puan) tarafından
Üzüldüm canım. Kaynanam beni kendi eliyle devlete götürdü ben yatmak istemedigim halde beni yatırdılar hastaneye. Ölümden dönmüşum ablama ne dese beğenirsiniz altını bozdurup özele gideydi parasına kiyamadi dedi. Nasıl sinirlendim. Lohusalık boyunca hep birşey çıkarttılar ağlattılar. Ah ah dur gene hatırladım herşeyi
(634 puan) tarafından
Maalesef... Benimki de 7 haftalık hamileyken Kendi evimin kapısını annem ve babamın yanında yüzümüze çarptı. O gece kanamam oldu bebeğimi düşüruyordum. Şimdi bebeğim doğdu 5 aylık torunum diye seviyor. Bize ha bire para gönderip kendini sevdirmeye çalışıyor ama ağzında kuş da tutsa hamileyken o kapıyı yüzüme çarpmasıni ölsem unutmam.
(23,654 puan) tarafından
Ben eşimden soğudum halleri tavırları huzursuzlukları doğum yaptım doğum hediyesi söyle dursun doğum paramı da ben verdim doğumdan sonra bir düzgün yemek bile yapan olmadı evde olduğum akşam poğaça yedik hep beraber daha ne olsun
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Hamilelik dönemi ve sonrası hep güzeldi çok şükür eşim en büyük yardımcım en büyük şansım hala da öyle çok şükür şimdi ikinci bebeğime hamileyim çok şükür yine güzel geçiyor anlayış çok önemli o da var sağolsun Allah başımdan eksik etmesin herşeyime koşturuyor 
(1,328 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah canım . Rabb'im muhabbetinizi artirsin. Benimki beni el kadar bebekle. 10 günlükken bırakıp düğüne gitti .
(7,448 puan) tarafından
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda huyu suyu değişir :( çok teşekkür ederim canım amin
0 oy
tarafından
Bende güzel geçti zannediyodum ama yıllar sonra neler öğrendim kader işte 
(1,328 puan) tarafından
Neler ohrendin kiz
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ben hiç bişey i unutmm☺️
(1,328 puan) tarafından
Kadınların geneli unutmuyor anam. Evden çıkarken anahtarı unuturum böyle şeyleri unutmuyoruz
(1,974 puan) tarafından
Ayynn bacı vala
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Ohoo ona sıra gelene kadar neler neler aklımda bi bilsen :D
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Hamilelik sırasında kaynanam beni bırakıp sigara içmeye gitti eşime de karın beni istemedi demiş eşim de onu eve götürmüş ve bir daha kimse gelemdi üç gün hastanede kaldım hep yalnızdım artık eşime ne dediyse oda gelmedi ve tek başıma doğum yaptım doğumdan sonra eşim geldi ve olup biteni anlattım tabi çok puan oldu ama geç kaldı doğum bittikten sonra evde de aynı şey kaynananam eve geldi yemek falan yoktu biraz ciğer getirdi tezgaha fırlatıp al yal ye dedi üstüne birde gorumcem küsüp gitti neymiş ben surat yapıyormuşum önlerine bir çay bile koymamisim ben ölsem unutmam yemin ederim yazdıklarımın hepsi de doğru başkası anlatsa inanmazdım ama kendim yaşayınca artık daha beterine de inanırm 
(1,295 puan) tarafından
Dahası da var uzun olmasın diye yazmadım ilk bebek ve banyosunu ağlaya ağlaya tek başıma yaptim çağırmama rağmen gelmedi neymiş kendim ogreniyim diye gelmemiş bebek nefessiz kaldı hastaneye gittik bir gün bile sormadı şimdi bebeğim üç aylık çok şükür tek başıma üstesinden geldim bu defa da torunum da torunum oğlum da oğlum diyip duruyor evimden iki dk çıkmıyor
(1,328 puan) tarafından
Ben olsam o torunu ona yar edermiydim bilmiyorum. Lohusalıkta utanmamis mi çay bekliuor
. Giderse gitsin uğurlar olsun. Dusuncesizler. Bende tek büyüttüm sayılır.ilk banyosunu kaynanam bana küstü gelmedi annemle yıkadım . Çok şey yasamissin zor günlerinde atlatmissin canım. Güçlü kadınsın ezdirme kendini kimseye
(1,295 puan) tarafından
Birde kaçarak evlendim ailemle de görüşmüyorum daha neler yaptı kimseye de ezdirmem kendimi elim ayağım tutuyor gerekirse çöp toplar yine kimseye yar etmem allahima çok şükür
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Evet bu yüzden ikinci cocuk konusu açılınca eşimi boğasım geliyor 
(1,328 puan) tarafından
Aynı durum bendede var ☺️

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,057 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyamm (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 104 göst.
12 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde EsmaElif&mstafa (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,337 soru

24,097,606 cevap

332,189 kullanıcı

...