0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar biraz özel bir konu öncelikle kusura bakmayın lütfen. Ben doğum yapalı nerdeyse 50  gün oldu. Doğumdan önceki bir buçuk ayda eşimle  hiç ilişki yaşamadık. Doğum sonrası 40 gün zaten normal olarak bie şey olmadı. Toplamda 2- 3 ay kadar birliktelik olmadı. Bu söyleyeceklerim için çok utanıyorum ama açık olmak da istiyorum derdimi anlatmak için. Bir buçuk senedir evlyim ve bu süreçte hiçbir zamam ay ben ilişki istemiyorum demişliğim yok. Hatta bazen ben istiyorum eşimden. Bazı insanlarda bu his aşırı fazla oluyormuş sanırım ben de öyleyim. Üstelik ilişki sırasında orgazm nedeniyle aşırı sulanma oluyordu. Neyse 40 ım çıktıktan sonra iki kez birlikteliğimiz oldu ama bunlarda aşırı kuruluk oldu nedense. Zevk alıyorum evet ama kuruluk yine oluyor. Vajinusmus belirtisi mi.? Böyle doğumdan sonra olan var mıı. Kusura bakmayın açık sözlülüğümden dolayı. Özür dilerim.. 

10 Cevaplar

0 oy
(2,247 puan) tarafından
Canım hormonlardan oluyor hiç kasma kensini kayganlaştırıcı kullan bebeğim 3 aylık 40ım çıktığında aşırıı kuruluk vardı daha yeni düzeldi
-Reklam-
0 oy
(831 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşinin şaşırdığı falan o kısmı silersen yeterli canım  özür dilemeye de gerek kalmıyor hem ,sorunun diğer yerleri normal Çok olağan bir durum 

(10,885 puan) tarafından
Bende soruyu neden düzenlemiş diye düşünüyordum daha Bi merak ettim sayende ;);););););)
0 oy
tarafından
Düzelir zamanla merak etme 
0 oy
(742 puan) tarafından
Oluyor, bence normaldir
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Bol su içmek gerekiyor 
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Tabii ki de vajinismus değil doğum hormonları yüzünden kuruluk oluyor temiz içerikli jellerden al kullan eskisi gibi olursun
tarafından
Jel kullanmadan zamanla geçer mi
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Vajinismus ne onu biliyormusun canm biliyorsan böle bişey değil o sen istesende eşinle asla birlikte olamama vajinismus 

İki kere ilişki olmuş doğum sonrası illki kendini kasiyorsundur zamanla düzelir emin ol 
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Bizim de şuan 55 gün oldu hem çok dar hem çok kuruydu baya zorlandık sanırım 5. de artık normale döndü şuan bir sorun yok. Yavaş yavaş eski haline döner merak etme, istersen krem yağ vs bir şey kullanabilirsin.
0 oy
(199 puan) tarafından
Ben istemedigim halde ilişki yasadigimda kuru oluyor. Beynime sinyal yetmiyor. 
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra oluyor  bende doğumdan üç ay sonra yaptık rahatsızlık vardı bende sonra 7 ay olmuştu adet oldum ondan sonra düzeldi yoksa bende kupkuruydum o yüzden jel kullandık ve halen de kullanırız kuru değil ama afedersin prezervatif kullanıyoruz ve zor oluyor yani hem jel çok iyi ya aldır eşine ikiniz için de çok güzel olur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 297 göst.
0 oy
4 cevap 360 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
26 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu