0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (1,450 puan) tarafından

Kızlar selam şimdi doktorumdan geliyorum 

31+4 uz bugün ve kilomuz 1800 gr normal mi bilmiyorum

Doğum da normal şartlarda ocak ayının 12snde olacaktı fakat doktorum aralığın 20 sn de doğuma alacağını soyledi 

Yani erken değil mi bu :( 

36 yada 37 haftalık falan oluyor galiba 

Ayrıca kansızlık almis basını gitmis serum takviyesi ile kan alacağım 

Vitaminsizlik deseniz öyle 

Bir de üstüne idrar yolu enfeksiyonu varmis

Hiç iyi çıkmadı tahliller

7 Cevaplar

0 oy
(1,138 puan) tarafından
Dr kilosu iyi dedyse sorun etme ama kasar leynrdi yogurt ye her hamlede oluyo ilac dusuk doz olacak gecrmz illet seyi sirkeli suyla yikdm gecti yogurt cok iyo geldi gecms olsun 
(1,450 puan) tarafından
Ihmal ettiğim için kendimi bunlarla karşı karşıya geldim sanirsam dikkat etmek lazim
-Reklam-
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Neden erken alio
(1,450 puan) tarafından
Hatta aralığın ilk haftaları dedi dedim hocam aralığın ilk haftası kardeşimin düğünü var sonra onlar balayına gidiyor onların dönüşünü mutlaka beklemem lazim
0 oy
tarafından
Erken neden alıyo 
(1,450 puan) tarafından
Hatta aralığın ilk haftaları dedi dedim hocam aralığın ilk haftası kardeşimin düğünü var sonra onlar balayına gidiyor onların dönüşünü mutlaka beklemem lazim
tarafından
Enteresan yani ne diyeyim ki doktorum 38+3 de bile almadı 39 u görelim dedi.küvez riskini azaltmak için 39+2 de aldı
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ciğer kırmızı et bol bol tüket kansızlık için sen gebesin yemeğe dikkat etmelisin

Onun dışında ceviz badem tüket 

İdrar yolu enfeksiyonu için bol bol.su tuketmelisin en az 2 lt 

Vitamin için meyveler ye yoğurtlu meyve yapardım her akşam yerdim.

Deme kilo.alirim vs diye doğumdan sonra veriliyor 

Doğuma gelince sanırım normal dogurmican o yüzden 37 haftadan sonra doğumlar olur 
(1,450 puan) tarafından
Kilo almaktan korkum yok canım ben herşeyi yiyemiyorum sorun orda :(
0 oy
(667 puan) tarafından
Madem her.turlu sezaryan olcak bari beklesin,40.haftada,ya da cocuk gelmek icin belirti verdiginde ne biliym suyun ya da nisanin geldiginde alsin zaten cocuk hemen dogmuyor bu belirtiler geldingnde. Tamam 36. 37. Haftada cocugun kilosu belki iyi olucak ama bebek hazir oldugunda dogar cocuk icerde organlarinin gelisimini surdurucek. Kansizlik be vitamin degerlerinn hamilelikte dusmesi normal bebek cekiyor ben 7 hemoglobinle doguma gittim dogumdan sonra yukseliyor butun hersey cunku normalde kan degerm vitamin degerlermde bi sikinti yoktu hamilelikten oturu dusmustu sizin de.az zamannz kalmis. Sonlara,dogru iyice dusuyor korkmayin
(1,450 puan) tarafından
Insallah o zamana kadar bebisim gelişmiş olur kilosu yerinde olur tek derdim
(667 puan) tarafından
Bana kilosu iyi geldi benimde 31 haftalikken oyleydi 3500 gram dogdu 40. Haftada daha da kilo alsa zaten sezaryan yapalim diyorlar
(1,450 puan) tarafından
Benim canımı sıkan 36.haftada doğması olacak
(667 puan) tarafından
Neden o kadr erken alicak
(1,450 puan) tarafından
Sormak aklıma gelmedi o an :(
(667 puan) tarafından
Aa aciklama bile yapmadi siz de itiraz edin kabul etmeyin bence
0 oy
tarafından
Bu haftaya kadar kan testi yapılmadı mı hiç kansızlık için falan bişey kullanmadın mı canım vitamin takviyesi falan 
(1,450 puan) tarafından
Vermişlerdi kullanmadım ihmal ettim şuan anladim ki ciddiye almam gerekiyormus oysaki
tarafından
Keşke kullansaydın canım ama neyse olan olmuş artık doğumdan sonra beslenmene çok dikkat et kan yapan besinler tüket
tarafından
Erken almasının sebebi de kanının çok düşük olması. Benim arkadaşımda aynı oldu kan değeri çok düşük anne tehlikeye girmiş artık ikinizin de sağlıklı olması için erken alıyolar bebeği en kötü ihtimalle biraz küvezde kalır
(1,450 puan) tarafından
Aslında neden erken diye sormadım da
Nette araştırınca aslında erken olduğunu anladim tam anlamiyla
tarafından
Sıkıntı olmaz ama 36 haftada gelişimi tamamlanıyor zaten
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Gecmis olsun.. neden sezaryan peki?
(1,450 puan) tarafından
Normal doğumdan korktuğum için

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler