0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
Grip olmuş bulunmaktayım ölüyorum ..şu kargo da verem  etti beni gerçi bi yandan iyi oldu o bahaneyle üç gündür gitmiyorum kaynanamlarda:) regl de olmadım az önce hapsirinca kasigima bi ağrı girdi saniyelik.test yapcam ama çıkıp alcak halim yok esimede soylemem bosuna umutlanir.kwrdesime aldırcam.kargo yüzünden doktorada gidemedim.hamile olabilir miyim ya akıntım var ve ara ara kasık ağrısı falan pcolu olanlar sürpriz şekilde hamile kaldıklarını öğreniyorlar acaba bendede öyle olurmu off 

4 Cevaplar

0 oy
(16,092 puan) tarafından

Benim hep kaşık ağrım oldu adet olacağım diye beklerken hamileymişim :)

(926 puan) tarafından
Insallah benimde oyle olur ya bi yandan olmuyor diye uzuluyorum hemen olsun istiyorum bi yandanda istemiyorum değişik duygular icindeyim
(16,092 puan) tarafından
İstiyorsan Rabbim verir inşaallah.
Bende 1.5 yıl istemedim şimdi heyecanla bekliyorum doğsun diye ayrı bir heyecan duygu :)
(926 puan) tarafından
Aminn .Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah hem güzel bi duygu olmalı hemde sorumluluk ister
(16,092 puan) tarafından
Amin inşaallah canım.
Tabikide sorumluluk isiyor o yüzden 1.5 yıl bekledim kendimi hazır hissetmek için
(926 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkımızda .bende pco var diye hemen olsun dedim ama işte zaman alcak nasip
-Reklam-
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Kargon hangi subedeyse ara ben evde degilim kargoyu evde olan biri alacak benim yerime de sıkınti olmaz hastaneye git kanda ver grip icinde baktirmis olursun
(926 puan) tarafından
Bizim evin adresini verdim ya evde kimse yok benden başka keşke annemlerin adresini verseydim
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun eşimle aram iyi değil diyordun ondan dedim
(926 puan) tarafından
Eşimle değil ya ailesiyle olmak istemiyodum ama neyseki hallettik artık canım isterse gidicem ev olana kadar sonra herkes kendi evine
tarafından
İyi canım sevindim senin adına
(926 puan) tarafından
Sağol    canım
0 oy
tarafından
Valla canım bana da pko demişti çok üzülmüştüm yumurtaların çok tembel demişti beklemen lazım zaman dedi çok agladim sigarada kullanıyordum günde 3 4 içtigim sigarayı 10 filan içiyodum o ay hamile kaldığımi öğrendim o kadar ağlamaya strese rağmen oldu Allah büyük şu an 22 haftaligiz Allah'ım isteyen herkese nasip etsin 
(926 puan) tarafından
Aminn işte böyle şeyler duyunca moral.oluyo gerçekten doktor banada pco buna bağlı yumurta tembelliği var dedi biraz kilo problemimde var kilo ver dedi ama işte
tarafından
Aynen canım kilo vermen iyi olur bana dedi sabır et ana en büyük şansın zayıf olman dedi dikkat et inşallah istediğin gibi olur her şey
(926 puan) tarafından
Inşallah işte doktor dedi 1 2 kilo vermek bile şansını arttırır bakalım ne zmaan
tarafından
Aynen canım içini ferah tut Dua et herşeyin başı bu inan inşallah rabbim nasip eder
(926 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun ❤

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 106 göst.
15 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 237 göst.
7 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 610 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 608 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,425 soru

24,197,180 cevap