0 oy
254 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (40 puan) tarafından

herkese selamlarrrr, calısan ve bir cocuk annesi olarak aksam ne pişirsem nasıl pişirsem telasına kapılanlardanım bu yüzden bir çok kişinin airfriyerın pişirme konusunda ki yorumlarını denedim. almak için biraz piyasasında araştırma yapınca reklamının karşıma cıkmasıyla fabcio fritözünü gördüm. aslında marka olarak cok duymasamda iki hazneli görünce iki farklı yemeği aynı anda cıkarma fikri cok mantıklı geldi.

geçen günde trendyol üzerinden ssatın aldım öncelikle gelir gelmez  benim oğlanın deli olduğu oatates köfte yaptm. bi haznesinde patates bi haznesinde köfte derken ne yağ ne koku olmadan pişirdi valla. bundan sonraki yemeklerim içinde kullanacağım bu zamana kadar almaamın hata olduğunu düşünüyorum :D

sizlerden kullanıp praitkliğinden memnun olan var mı ? isteyen arkadaşlara fikir olsun

5 Cevaplar

+1 oy
(36 puan) tarafından

iyi yapmıssınız bende aldım gelmesini bekliyorum zaten başlığı görür görmez geldim yorumunuza içimi rahattlattınız cok merak eediyordum deneyimim nasıl oalcak diye :) teşekkür ederim.

-Reklam-
0 oy
(17,354 puan) tarafından
Yanliş anlama sadece meraktan soruyorum. Reklam amaçli mi açiyorsun bazi postlarii yoksa gerçekten bilgi paylaşimi için mi. Biraz önce başka bi postunu gördüm ama kaldirmişsin postu. Orda da başka bi ürün tanitiyordun. 
0 oy
tarafından
1 sene once ciddi sekilde istedim sonra vaz gectim aman firin var micro var ytr dedim. Ama dun gece itibariyle esime kesin istiyorum dedim. Xiaomi yi alcam. Bende deneyimlerimi paylasirim. Özellikle kizimin patates aski icin alcaz
0 oy
(4,524 puan) tarafından
Bende düşünüyorum almayı robot süpürge ve aiefry şu an doğum iznindeyim ama çalışmadan alcam mutlaka çalışırken zor olur uğraşmak hem ev hem çocuk hem iş 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Canım hayırlı olsun

Bildiğim kadarıyla onun iki ayrı haznesi var ya birini çalıştırsanda diğeri çalışıyormusn tek çalışma özeliği yokmus

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 450 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,377 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
12 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 345 göst.