0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (770 puan) tarafından
Kızlar sosyal yardım başvurusunu nerden ve nasil yapıyorsunuz ben e devletten sosyal yardım basvurusu yazan yere girdim kömür başvurusu çıktı başvurdum sadece kabul edilmedi dogrumu basvurdum bugun paralar yatacakmış bi kısmına parayı alanlar nasıl başvurdugunu anlatabilirmi uzun oldu biraz kusura bakmayın

2 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Kömür başka bu sosyal yardım başvurusu kısmından başvurabilirsin aile destek paketi faydalanmak istiyorum yaz aciklamaya usttede yazıyor zaten aile destek paketi seç onu
(770 puan) tarafından
Canım bana bi yardımci olsan sana zahmet bende basvuruda bulunsam.aile destek programlari baslamistir diyor oraya tikliyorum ama bisy gelmiyor nasil basvuracagim
(3,675 puan) tarafından
Sen arama yerine sosyal yardımlaşma başvuru yaz ilk çıkana tikla
(770 puan) tarafından
Canım yazıyorum sosyal yardima da giriyorum hatta bilgilendirme yazıyor aile destek paketi basvurulari baslamistir diye ustune tikliyorum bisey gelmiyor sadece bilgilendirme nasil basvuracagimi bi turlu bulamadim
(3,675 puan) tarafından
Yeni başvuru yazıyor onu tikla
(770 puan) tarafından
En altta ona mi tiklayacagim tikliyorum basvuruyorum canim ama komur yardimi olarak  kabul ediliyor nerde hata yapiyorum anlamiyorum
-Reklam-
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Sosyal basvuru hizmeti var canim ordan yapacaksin ve diger aile yardimini isaretleyeceksin yanlis isaretlemissin o yüzden  cikmamistir
(770 puan) tarafından
Canım bana bi yardımcı olirmusun.aile destek programlari baslamistir diyor tikliyorum bisey gelmiyor nasil basvuruda bulunacagim tam net anlatsan sana zahemt
(5,749 puan) tarafından
Simdi e devletine gir ordan sosyal basvuru hizmetine gir ordan diger aile yardiminı işaretle bilgileri doldur bu kadar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
22 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde ozge.123 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.

Kategoriler

1,470,284 soru

24,084,004 cevap

331,364 kullanıcı

...