0 oy
229 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ya bu gün başlamaya.karar verdim  ama   umutsuzum gibi sanki artık sanki bu.kilolar bana yapiş tı gitmeyecekmiş gibi hissediyorum kendim i hiç sevmiyorum beğenmiyoeum aldıkca daha da çıkmaz da hissediyorum kendim i spor yapmaya çalışıyorum ama nafile    düzenli yapamıyoeum çocuklar la ....  Ney se    beni bi gaz a.geetirin nolursunuz ya.  Aralıklı.oruç la zayıflamayı başara bilen arkadaşlar.   Bi ses edin hele bana bi  =((((

6 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Az yiyeceksn cnm bol su iciceksin spor yapicaksn yesilcay ic sade turk kahvesini ic ama birakma aylarca surer kilo vermen pes etme kac kilosun
tarafından
94ü gördüm bayadandor tartılmıyodum.  Sanırım zayıfladım diye düşünüyodum  6.kilo almışım  iki ay a kadar  ki süre de
-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Of sorma bekarken 20 kilo veren bir insanım şimdi veremiyorum o hırs gelmiyor herşeyi biliyorum neler yapacağımı ama veremiyorum :D 
tarafından
Ben de.aynı öyle  ya benim iki doğum sezeryan ve ikisi de çok sık ara ile oldu ...  Hamilelikte.çok iyi kilolar verdim ikisinde de  17 civarı kiloverdim  ama ikisin de de emzirme döneminde aşırı geri.aldım   ... 8.ay.oldu doğum yapalı gitmiyolar üzerine daha  daha  artıyo  ben dikkat ettikçe.
0 oy
tarafından
Ben 3 haftadır diyetteyim bugün kontrolüm var çok merak ediyorum kaç kilo gitti acaba diye :) aralıklı oruç hakkında hiç bilgim yok canım ama evde leslie yap mutlaka günlük 15 dakika çok etkili 
tarafından
Post ac merak ederim cnm
tarafından
Ya.lesliyi yapıorum canım. Hatta.on beş  dk değil.o kırk  dk olanlar dan yapıorum.onun üzerine bazen de. Dans atölyesi var. Ondan  yapıyorum bazı   bölgeler için
tarafından
Ama nafile.ben de berek ettim bu arada.  Ölçümlerini yaptıktan sonra post aç   hayrına kız merak ettim
(4,715 puan) tarafından
Bende merak ettim 3 haftada her gün mü leslie yaptın kaç dk ve kaç kilo verdin
tarafından
Post açtım kızlar bakın :)
0 oy
tarafından
Kısa vadede çok kilo vermek senin elinde diyeti ağırdır malesef ben sabah granur kahve içiyordum kahvaltıda sadece bir dilim peynir iki üç zeytin maydanoz saat 14.30 da minik tabak pilav ya da makarna ekmeksiz tabi minik tabak çorba ve işin en kötü tarafı üçten sonra sadece su ve granur kahve icebilirsin akşam krize girersen de bir havuç ye 
tarafından
Ay  araştırmadım dı ben iyice.bu  Aralık lı  otucun mu şar tı kız.
tarafından
Aralıklı oruç diye bir şey yok kız müslüman orucu var borçlarını tut akşam iftarsa tatlı yeme bir ayda dört beş kilo verirsin sahura da kalkma
tarafından
Zaten bir yandan da kafam da onu düşünüyorum.kefaret tutsam acaba  diyorum bozamam da mecbır 61. İ tutardım   diye düşünüyorum lise dönemimde bir dönem güzel zayıflamıştım   kefaret oruç la hem sevab ı na hem de sağlığım yerine.gelmesi için
tarafından
Bunu yapcam sanırım  ya  ben. Şart olmaz sa. Ben tutamam ağzımı.sanırım

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 508 göst.
19 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biracizkul (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
0 oy
2 cevap 164 göst.
12 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,264 soru

24,109,155 cevap

332,859 kullanıcı