0 oy
342 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,143 puan) tarafından
Kızlar geçen bursadan cerkezkoye bi kargo gönderdik sadece bi şişme mont bi esofman bir parfüm ptt kargo da kiz 80 tl ödedi ben şok oldum sizcede fazla degilmi ben hep ptt den gönderip aldim ama bu fazla geldi neden böyle olmuş olabilir suan da aynı şekilde şişme mont birkaç tane farmasi ürünleri at kestanesi masaj jeli misvakli dış macunu sabunu gondercem sizce nekadar tutar uygun olan bir ptt mi sizce veya bunun bir yolu varmidir biraz daha uyguna göndermek için bursadan karamana gondericem

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dolaptan gönder biz öyle yaptık cok uyguna geldi 
(2,143 puan) tarafından
Şimdi bi deniyim canm arkadaslarda oyle demis aklıma bisey takilirsa gene yazayım tsk ederim canm
-Reklam-
0 oy
(924 puan) tarafından
Posmal dan  gonder 9 tl kargo 
(2,143 puan) tarafından
O nedir canm uygulama falan mi kargo şirketimi:D
(924 puan) tarafından
Uygulama canm dolap uygulamasi gibi
0 oy
(639 puan) tarafından
Memleketime gonderecekmissin:) ben de düzceye sadece abiye elbise gönderdim çok ağır değil 56 tuttu bana da çok gelmisti
(2,143 puan) tarafından
Karamanliyim canm bende bursaya evlendim de geldim
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Kız bursadan Çerkezköy e araba gidiyorsa onlara ver ben erzurumdan öyle yolluyorum Çerkezköy e 

Düşün 15 kilo taze fasulye 4 kilo biber 4 kilo domates 5 kiloluk salata turşusu 1 şişme mont yetişkin için 2 tane mor lahana 7 8 kiloya yakın mısır yolladım araba ile 100 TL verdim köyden topladım bunları yolladım anneme 
(2,143 puan) tarafından
Aaaa massallah cok iyiymiş yani şu durmalı otobusleremi veriyorsun
(6,289 puan) tarafından
Mesela diyelim Erzurum dan Çerkezköy e soruyorum yazahaneye ne zaman otobüs var diyor şu gün ona göre ayarlayıp yolluyorum
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Gardropstan yolla ben öyle yapıyorum hep
(2,966 puan) tarafından
Canm konu ile alakasız ama bende yeni yükledim burda kargo ücreti oluyomu  ürünlerde hiç kargo bedava falan yazmıo üstünde dolaptan farklı sanırım
(3,146 puan) tarafından
Saticiysan eğer mesela 50₺ ye bişey yükledin birisi aldığında direk 50₺ kazaniyosun ama dolapta kesinti yapıyo eksik veriyo sana.
Aliciysan da diyelim 50₺ ye bişey Alcan 20₺ kargo 6₺ hizmet bedeli 26₺ TL ekstra oduyon yani 76₺ ye satın aliyon.
Kargo gönderecek sen birisine yalandan yükle o kişi de senden satın alsın onu 26₺ kargo ödeyerek kargonu yollarsin ona diğer türlü PTT gibi kargo firmaları yüklü kargo ücreti istiyolar
(2,966 puan) tarafından
Tamm canm saol
(3,146 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Dolap uygulamasından satış yapıyorum tanıdığa o kodla gönderiyorum,büyük boy kargodan 30 TL oluyor.etik değil tabii ama ne yapayım
(2,143 puan) tarafından
Bu şekil kargolarken ptt ye ne olarak veriyoruz canm yani üzerinde dolap vs bisey yazması mi.gerekiyor gerçekten bilmiyorum kb:D
tarafından
Yok canım ürün satışı yaptığın zaman kod veriyor sana uygulama.pttye gidince de o kodu söylüyorsun ne adres ne başka bir şey o kadar
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Çok merak ettim neden şişme mont :)
(2,143 puan) tarafından
Hahahaha burda yeni bir yer açılmış cok güzeller ve ucuz du oyuzden canm 150 ye buldu nisanlisina gönderdi benimde abim beğendi bende ona gondereyim dedim:D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 236 göst.
+1 oy
8 cevap 369 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,557 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,687 soru

24,114,420 cevap

333,148 kullanıcı

...