0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,234 puan) tarafından
1 ay olcak eşim görevde ben baba evindeyim eş ailesinin kayınbabam yok buarada diğerlerinin ben baba ewınde olsam dahi Birseye ihtiyacınız olursa haber verin diye araması gerekmezmı... Beklenti sadece tel maddi olanak saglamaları değil 

Eşime göre benim aramam gerekiyormus bana o bu lazım diye arada 1000km var  insan nezaketen aramazmı? Beni geç kendi torunları yegenleri var yani bebegım var

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haklısın bence 
(9,234 puan) tarafından
Dimi insan nezaketen arar sorarsan amcayım der maddi isteğim asla yok babamın durumu iyi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haklı olarak ben annem gile komşu olmama rağmen gittiğim zaman kaynanam arar herşeyi geçtim napıyorsun diye bile arar 
(9,234 puan) tarafından
İnsanmıs valla kadın
tarafından
Aynen valla canım
0 oy
(4,076 puan) tarafından
kayinvaliden hic aramiyor mu torunu icin ?
(9,234 puan) tarafından
Onun okuma yazması yok eger yanında biri varsa arar genelde ben ararım onu tel acamıyor
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Huy meselesi o benim eşim insanlar birşey isteyince alır istemezlerse almaz sormaz ... Neden sormuyorsun deyince ... İhtiyacı olsa söyler ne gerek var ki darlamak istemem der. ... Yani bence düşünce 
(9,234 puan) tarafından
Ewet öyle diyor eşim ihtiyacı varsa arar diye düşünüyorlarmıs
0 oy
(25,975 puan) tarafından
Arayıp şuna ihtiyacım var demem hele de kendi ailemle kalıyorsam nerden bileyim yarın öbür gün kendi ailesi yapmadı da bizden istedi diye dedikodumu yapmayacaklarını 

Ayrıca sadece oğulları yanlarında iken mi bu çocuk torunları oluyor çok saçma Allah korusun ama yarın öbür gün eşe bir şey olsa boşansak bile bu çocuk onların torunu olmaya devam etmeyecek mi ne saçma aramaya gönlü olan ger türlü arar olmayanda o arasaydı der iyiymiş 
(9,234 puan) tarafından
Öyle diyorlarmış zaten
0 oy
(164,039 puan) tarafından
aramayani aramam deseydin laa
(9,234 puan) tarafından
Neler dedim neler

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,508 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Misafir67 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy