0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından
Aranızda evlatlık veya evlat edinmek isteyen var mı. 

6 Cevaplar

0 oy
(1,671 puan) tarafından
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben kızımı 4 yıl bekledim olmasaydı almayı düşünüyorduk 
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Olmasa kesinlikle kir kız bir oglan alırdım Allah kimsenin kucağını bos birakmasin
0 oy
(708 puan) tarafından
Rabbim kimseye yokluğunu göstermesin ama dinimize göre evlatlık edinmek malesef caiz değil.
(9,233 puan) tarafından
Bengi bak öz ewladın GiBi diyorsun öz değil kan bağı yok kuzenden kuzene nikah düşüyor ewlenebiliyrlar ... Vsvs daha cpk orenek var. Her neyse siz kendi bildiginiz yola inanın.ayetşerde var bu
(153 puan) tarafından
Uzatsakta insanların fikri değişmez. O yüzden en iyisi yorulmadan vazgeçmek. Herkes kendi bildiği doğruları yaşasın.
(153 puan) tarafından
Ben kuzenden kuzene nikah düşmesini de doğru bulmuyorum. Kuzenim ile nasıl kan bağım olmaz? Araştırılsa genetik mirasımız benzer çıkar. Zaten akraba evliliklerinde bu yüzden engelli çocuklar oluyor.
Hamilelikte bile doktorlar ilk akraba evliliği mi diye soruyor.
(7,101 puan) tarafından
Ben zaten ayetlere ve hadislere inanıyorum
(9,233 puan) tarafından
Bengi dogru bulmuyorsun tamam bende onaylamam.ama bir taraftan grn kaardes bir taraftan değil.
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Ben çok isterim 
0 oy
tarafından
Rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin bende okdar cok istiyorumki bir oglum var  herzaman diyorum Rabbim ikinciyi evlatlik edinmeyi nasip etsin bize eşimde destekliyor oglum daha kucuk 8 aylik bi sure calisicam bi ev alip rahata kavusunca insalllah istiyoruz ama çok meşaketli yani benim eşimin babaai cezaevinde yatmiş uzun yillar 14 yasinda cocukken girmis o sorun olurmu bilmiyorm
0 oy
(7,101 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bir post cevaplanmayan öteki ne ya 

İlgili sorular

+1 oy
72 cevap 2,339 göst.
5 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,361 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 274 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hsnrmysa (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,389 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,492 soru

24,184,386 cevap

336,517 kullanıcı

...