0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (3,670 puan) tarafından
Ya adam gece çalılıyor gündüz uyuyor öğleye kadar yattı kahvaltı hazırladım çocuğu yatırdım ki rahat yesin neyse yedi tv yi kapatm az sohbet edelim dedim aldı eline telefonu dayıma bişi soracam 5 dk 10 dk oldu kapanmıyor of off dedim 1dk 1 dk diye işaret ediyor ama susmuyor, kalktım lanet olsn dedm çayıda içmedim Mutfağa girdim sinirden akşam yemeği hazırlığına girdim bir iki şey geveledi cvp vermedm yüzünde bakmadım çıktı dükyana gitti masnn üstünde cüzdanı unuttuğunu fark ettim aramadım başka yerde aramasın diye aramıycam da konuşnayacamda bundan snra ben sitem edince deli oluyorm ona göre o akkılı öyleyse görecek o bundan snra bnle konuşmayı.. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Abartmışsın kız işi vardır da aramıştır adamı 
(3,670 puan) tarafından
Yok ya valla ben sohbet edelim dedm o hemen dayısını aradı ordan burdan konuşuyor sinir oldm bana 5 dk sı yok millete kepçeyle
(2,686 puan) tarafından
Seninki gene iyiymis benim koca olacak mal ne cok konusuyon sen niye hic susmuyon halbuki sabah 7 gider aksam 9 on anca gelir eve bi kere arar ondada oglunu sorup kapatir hepi topu buu az konusalim derim ne konusucaz der haklisin kocam. Muhtar ya muhtarla dertlesiyim ben derim sabah kankalarini ara konus yorul.aksama konusma istegin kalmasin diyo ne hayeller kurdum ne buldum ....
-Reklam-
0 oy
(2,161 puan) tarafından
Benimkinin de bir kuzeni var her pazar arıyor sabah saat 11 gibi resmen öğleden sonra 2 3 e kadar konuşuyorlar deli oluyorum diyafon açık konuşuyor saçma sapan boş şeyler hakkında bir de sürekli 1 dk az kaldı az bekle vs diyor 
(3,670 puan) tarafından
İşte bnde buna sinir oluyorm evden çıkınca konuş evde konuşma ya rahatsız oluyorm bize glnce yok millete ooooo vallaha çıldırıyorum bazn
0 oy
(198 puan) tarafından
Eşine onunla konuşmak istediğini onunla sohbet etmenğn sana iyi geldiğini onu sevdiğin değer verdiğin için bunu istediğini karşına alıp söyledin mi. Benim eşimde pazarları uyanmak istemiyodu benim bir pazarım var falan diyodu. İki kızım var aşırı babalarına düşkünler dedim kızlarda bende seni evde görümce mutlu oluyoruz. Seninle vakit geçirmek için uyumanı istemyioruz. Bu pazar erkenden kalktı kahvaltı yaptı çocuklarla gezmeye çıktık. Erkekler imadan falan anlamaz alıp karşına tane tane anlatmak lazım
(3,670 puan) tarafından
Dilimde tüy kalmadı bacm ben anlatmaktan o anlamamaktan vazgeçmiyor bnde onun gbi davranacma evde o yok gbi
(198 puan) tarafından
Biraz öyle dene belki farkına varır söylediklerinin
(3,670 puan) tarafından
İnsan mal olunca değişmiyor 2 gün normal kalan günler yine aynı değişen bişi olmuyor olan bana oluyor sadece
0 oy
(21 puan) tarafından
Tepkin biraz fazla olmuş ama muhtemelen bu hep böyle olduğu içindir diyip anlıyorum seni..
0 oy
tarafından
Kendıme gore yorumlayım her hafta sonu bır cay ıcmekte olsa bı yerlere cıkarız ben ehlıyet alıcam araba durdurur bana pratık yaparız hıc bısı bulamazsak yanı beraber zaman gecırırız 3 - 4 gun monoton gecıyorsa 5. gun atıyorum bu degısıyor da cay ıcerken havadan sudan bır dalarız muhabbete saatler geçer yanı ne bıleyım genel olarak bakmak lazım genelde zaman ayırıp bızle ılgılendıgı ıcın ben hıc erken kalkmasını uykusundan olmasını vs ıstemem hatta çok oturur telefona takılırsa kızarım gıt uyu guzelce uykunu al calısan insansın dıye vs hıc mı zaman ayırmıyor eger oyleyse tepkınde haklısın yok eger degılse haksızsın abartmıssın dıcem
(3,670 puan) tarafından
Canm 4 gün de 1  arayla  nöbet tutuyor güvenlik dükyan var kalan günlerde boş vakitte dukyana ayırır ben anlıyorum onu çalışıyor ama insan evde olduğu vakitte kahvaltıda yemek te çay dada el alamele konuşacağına evdekilerle konuşmayı tercih eder, artık çok daraldım bu durumdan çocuk bile onla vakit geçiremiyor doyasıyla tuvalete girer artık çık diyicem ben çıkacak 1 saat tuvalette durur 10 kişiyle tlden konulur biz diyince kötü oluyorz valla sıkıldm artık.
tarafından
haklısın kuzum konustum da degısmıyor dıyosun sende onu yoksa kendın gez toz takıl bakalım o zaman ne yapacak
(3,670 puan) tarafından
Bi süre geri durucam bakalm

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,869 soru

24,392,535 cevap

349,411 kullanıcı

...