0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bana çok atıldı.Allah soracak biliyorum ama bir annem babam olsaydı böyle boş konuşamazlardı??

15 Cevaplar

+1 oy
(6,437 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Anne baban olsaydı da konuşan konuşurdu takma allaha havale et kimseyle muhatap olma eşine yuvana odaklan sadece 

(3,895 puan) tarafından
Yaa ben tek büyümeme ragmen gece dışarı cikamazdim korkarkim kendine erkek diyen igrenc varliklarla karsilasacagim diye bunlarda heralde onlari savunan zihniyet.
(6,437 puan) tarafından
Büyük ihtimal aman boşver konuşan konuşur iyi olsan dahi bi kusur bulurlardı hep bişey bulurlar çünkü
-Reklam-
0 oy
(5,754 puan) tarafından
Milletin agziyla yaşasak varya simdi mezarda olurduk Allah kahretsin iftira atanları 
0 oy
(7,108 puan) tarafından
İftira atıldığı gün karşıdakinin ölüm günü tarihi olur 
(3,895 puan) tarafından
Himm.Allah kolaylik versin.
(7,108 puan) tarafından
Adana'da rabbim zihin açıklığı versin ben üni 2 yıllık okumuştum.. açıktan istediğim kadar okuma hakkım var ordanda çocuk gelişimine yazıldım
(3,895 puan) tarafından
Önceden hangi bölümdü?? Bende ilahiyat önlisans okuyorum.Şimdi ortaogretimden deneyecegim olmazsa 2 yil sonra inşallah onlisans bitince önlisans'tan kpss denerim.Çalışmak istiyorum beklemeden bir şeylere atılayım dedim. :)
(7,108 puan) tarafından
El sanatlarıydi ... İnşallah başarırsın dualarım seninle
(3,895 puan) tarafından
Amin inşallah sende bitirirsin cnm. :)
0 oy
(439 puan) tarafından
Ewet atıldı Allah'a havale ediyorum 
0 oy
tarafından
Kım bunlar ya bu konusanlar kım
(3,895 puan) tarafından
Komşu hatta eltimler duymuş gelip dediler bu sebeple eşimin akrabalari bana soğuk.
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Neler neler dendi Elhamdülillah çok şükür Anlımın akıyla hepsini atlattım konuşanı da ALLAH'a havale ettim benim gücüm yetmez zalime ama Kurban olduğum RABBİM elbet benim hakkımı sorar 
(3,895 puan) tarafından
Hala konuşuyorlar mi?
(2,397 puan) tarafından
Yok beeee bekarken özgürdüm rahattım bilgiliydim kendi işimi kendim yapar ailemi yöneten biriydim ALLAH razı olsun babam da arkamizdaydi evlilik meseleleri yüzünden genelde çok konusurlardi gelenleri kabul etmezdim babamda desteklerdi zorlarina giderdi her halde ahhh ahhhh neler duydum neler gördüm
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın .hakkında kim ne diyorsa Allah görsün duysun 
(3,895 puan) tarafından
Duyuyordur cnm.Amin.
0 oy
(681 puan) tarafından
Benimde babam yok sadece annem bi kardesim var senin sana atilan bin katını yaşadım keske zamaninda hic takmasaydim ALLAH var ya o yeter sen gercekten ALLAHA havale et seni Allah biliyor ve sen kendini biliyorsun ya yeter evine esine bak bosver 
(11 puan) tarafından
Ailemin yanında boşanma sürecindeyim namusuma kadar iftira eşyalarımı almalar evime kilit vurmalar şimdi kızımın sağlığı ile imtihandayim babasıyla hastaneye gidip gelmek zorundayım ah canım ailen bile olsa iftira atan atar ama merak etme kimsenin ahi yerde kalmaz yeter ki haklı ol masum ol birgün öyle bir mahkemeye çıkacaz ki hakimin kendisi şahit olacak o yüzden üzülme canım Allah'a havale et birgün herkes payına düşeni alır
(681 puan) tarafından
Eskiden cok üzülürdüm ama şimdi degil takmiyorum ALLAH soracak hesap gunu
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Evet iftiraya maruz kaldım hemde en ağır şekilde bekarken tabi hiç haberim yok herkes arkamdan konuşuyormuş bir gün bir arkadaşla okuldan çıktık eve gidiyorduk o bana söyledi seninle arkadaşız seni tanıyorum dedi ve öyle biri değilsin o kadar yanımdasın hiç yanlışını görmedim dedi ne oldu ki dedim böyle böyle deniliyor dedi bana söyleyeni tersledim dedi ama bilsen iyi olacak dedi tabi çok ağladım çok zoruma gitmişti Allah'a bıraktım hiç kimseye hiçbirşey sormadım ve aradan birkaç yıl geçti bana atılan iftirayla aynı şekil kendisi b.k yoluna girmişti Allah her zaman haklının yanında ilahi adalet diye birşey var hiç şüphe etmem o terazi şaşmaz 
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Evet iftira atıldı sonra kendisi bin beterini yaşadı.Allah a havale ettim hakkım helal değil asla.
0 oy
tarafından
Ben de çoğu kez iftiraya maruz kaldım eltilerim tarifindan ve çocukları 
0 oy
(12,034 puan) tarafından
Evet ama namusuma degil. Oyle olsa alnın catısından vururum o kişiyi. Kimse namusuma dil uzatamaz. Kimse kusura bakmasın ama namus için cinayet işlenir arkadasım. Yani iftira mı bilmem de. Benim kızım dogdu. Ben hemen ayaklandıgım için dikişim açıldı. Eski kocam zorla ablasının evine götürdü. Sözde hani dinleneyim kaynasın dikiş. Cok sonra eltim bana artık bakabiliyor musunuz cocuga dedi. Buyuk diye ses etmedim kaşbini kırmadım. Sonra ogrendim ki görümcem kiöseye kızın dikişi patladı dememiş cocuga bakamadılar geldiler ben baktım demiş. Ha bence bu anneliğime atılan iftiradır. Karsılıgını da cok guzel aldılar. 
0 oy
tarafından
Milletin ağzıyla yaşayacak olsak aman şimdi nerelerdeydik ama insan takılıyor hele ki büyük iftiraysa 
0 oy
(907 puan) tarafından
Bu başlığı okuyunca aklıma babam olacak adi insan geldi. Bana değil ama ablama iftira atıldı namus için. Ablam mahkemeye verdi. Kızına iftira atacak insanlara inanacak kadar adi biri babam. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 927 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pimpirik anne (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 849 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 741 göst.
1 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gamze amar (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 252 göst.
25 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,338 soru

23,895,948 cevap

322,040 kullanıcı

...