0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Kızlar doğumdan sonra kilolarim aşırı yapıştı üstüme 1.61 boy kilom 67 çevremdekilerde şişmissn sen falan diyor  ayın 10 nda 2 aylık olcak bebeğim sütüm yok yani 3 çocuğumda da olmadı bunda azıcık var hem mama hem anne sütü veriyom bugün diyet yapım az yiyim dedim eşim cocuguna nasl kiyiyon nasl annesin dedi vicdan azabı çekiyorum.. 

Emzirince diyet olmuyor mu

12 Cevaplar

+1 oy
(23,027 puan) tarafından
Diyetisyenle oluyor bence kendi başına yapma canım ben öyle 4 5 kilo vrerdm
(285 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylıktı canm
-Reklam-
0 oy
(1,753 puan) tarafından
Olmaz Yemen lazım ki süt olsun sadece su falan içersende sütün olur ama kalitesiz yağsız olur 
0 oy
tarafından
Bence diyetisyen desteği al canm tek başına yaparsan sütün kesilir 
0 oy
tarafından
Kılon cok degil aslında
0 oy
(4,232 puan) tarafından
Eşin ağır konuşmuş ama seni vazgeçirmek için demiştir belki de boyumuzda kilomuz da aynı benim bebeğim 10 aylık 4.5 aylıkken diyet yapayım dedim bebeğim aç kaldı o ağladı ben ağladım boşver konuşanları duyma biri bişey dedi mi ben diyorum ki var ki yiyoruz heh 
(285 puan) tarafından
İşte bende smdi ağlıyorum dayanamadım /
0 oy
tarafından
Kilon çok değil aslında canım yani 1.61 boyuna öyle sırıtan bı kilo değil bisver takma kafana zaten bebeğinde küçük daha 

Kaç çocuğun var kuzum
(285 puan) tarafından
23 yaşındayım 3 çocuğum var. Biri 5 yaşında biri 2 yaşına yeni girdi bebeğimde 2 aylk.
0 oy
(3,155 puan) tarafından
Normal diyer değil de ekmeği şekeri kesebilirsin. Sağlıklı beslensen zaten otamatik kilo da verirsin. Yani 1 tabak yemeği ekmekle yiyeceğine daha fazla yemekten salatanın yiyerek doymaya çalış ve bol su iç 
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Emzirmek zaten kalori yaktıriyo ki boşuna diyet yapıp aç kalma yada emziren anne diyeti için diyetisyene git
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Canım kilon boyuna göre çok normal bence kısma boğazından şu aşamada.
0 oy
(800 puan) tarafından
Emzirirken diyet yapılmaması taraftarıyım yapacaksanda diyetisyen ile beraber yapmalısın canım hem kilonda fazla yok öyle hem bende 169 68 kiloyum 
0 oy
(450 puan) tarafından

Yani ben biraz yemeyince belli oluyo ya sütüm hemen azaltır o yüzden yerim düzenli 

2-3 litre suyumu içerim ama düzenli yemekte gerekiyor. Süt yapıcı şeyler yemek gerekiyor mesela dereotu ceviz susam galactago damla kullanırım ben. Doğumda alamadığım kiloyu emzirirken aldım çünkü her emzirdikten sonra içim geçiyo aç hissediyorum kendimi yine yiyorum istemesemde yiyorum yoksa bir tuhaf oluyorum yemem lazım. Bence en azından 6 ay anne sütü alabildiği kadar alsın kilo dediğin şey verilir bebeklerimizden önemli değil. Ben diyorum valla napayım emziriyorum bende acıkıyorum çünküm önceden böyle değildim. Ha bide vitamin aldım kendime o biraz etkili oldu yiyemediğim zaman yine de iyi hissettiriyor sütün kalitesini de artırıyor imom latte emziren annelere özel vitamini 
0 oy
tarafından
Daha 2 ay once dogum yapmissin bunu dert etmk icin cok erken asiri bi kilonda yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 398 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melekannesiym (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 706 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,780 soru

24,035,340 cevap

328,896 kullanıcı

...