0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (229 puan) tarafından
Kızlar oğlum 10 aylık yani yeni oturarak yemek yemeğe başladı ( ek gıdaya başladığımızdan bellidir çok sıkıntılı yemek yeme süreci vardı hep uzanarak yerdi) ama katı yemekleri mesela krep, köfte, makarna gibi yemekleri kendisi eliyle yiyiyor bir süre sonra sofradan kalkıyor bazen iyi bazen ise az yemiş oluyor onun doyduğunu mu gösterir yani sofradan kalkması yoksa sıkıldığı için mi sofradan kaçıyor 

1 cevap

0 oy
tarafından
Ben her gün mutlaka 1 kase çorba ıciriyorum yoğun kıvamlı. Yoksa doyduklarini düşünmüyorum  :))
(229 puan) tarafından
Bende gün içerisinde mutlaka büyük kase meyve ve yoğurt yapıp  veririm onun dışında yediğimiz yemekleri yediririm ama kendisi yediği zaman doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum :D
tarafından
Doymasa ağlar canım huzursuz olur yemeyi bırakmaz devam eder
(229 puan) tarafından
Ya zar zor yemeğe alıştırdım zatenn sıkılıp tekrardan yemekten korkan bir bebek olmasını istemediğim için zorlamakta istemiyorum. Umarım dediğiniz gibidir teşekkür ederim :)
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 648 göst.
26 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EbruColak (1,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
10 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,956 soru

24,066,015 cevap

330,370 kullanıcı

...