0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (1,644 puan) tarafından
Hem güzel kokan hemde uygun olan yumuşatıcı onerirmisinz

5 Cevaplar

0 oy
(470 puan) tarafından
Valla ben bimden bulut markasını alıyorum mavi şişe gayet de kullaniyorum 3L falan sanırım 27/29₺ gibi bir şeydi. 
(14,147 puan) tarafından
Eskiden anki kullanmistim yeni çıktımı kalıcı degildi hic
(470 puan) tarafından
Valla benim kocam giyer bes dakıka sonra kırlıye atar ben kokusu kalıyor mu gidiyor mu hiç bilmiyorum :D
(14,147 puan) tarafından
☺️☺️kalıcı değil pek ozaman kullndgomda değildi yani
(1,644 puan) tarafından
Yanlslikla iki post açmışım dger posttaki bayanlar kalıcı flan demsler
(14,147 puan) tarafından
Degistiyse bilemem ben yumos amber kullanyrum çok kalıcı kokusu da güzel buara favorim bu
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Uygun mu blmyrum yumos amber bu ara favorim
(1,103 puan) tarafından
Yumoslar 47 olmus galiba bundan bi sene once 24 e aliyoduk
(14,147 puan) tarafından
Grosstan 40 a aldım en son
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Canım yeni deneyimledim migrosun kendi markası hem en çok uygun hem de kalıcılığı baya iyi kokusu da çok hoş 
(1,103 puan) tarafından
Ay evet ben universitede  kullanip kesfetmistim cok guzel tbi o zamanlar 5 lira falandi :D
(5,167 puan) tarafından
Aynen öyle canım şimdi 20 TL ye aldım ama kalıcılığı çok güzel şimdi çarşafları yıkadım tüm ev çiçek bahçesi gibi kokuyor :D
(1,103 puan) tarafından
20 mi ben 32 ye aldim galiba ya gunden gune artiyo valla yetismek imkansiz bende battaniye yikadim asiri guzel kokmus ve cok kalici hersey oyle cok guzel kokuyo havlularda kendimi bebek gibi hissediyorum :D bir kac cesidi var bidahakine obur kokuyu denicem
(5,167 puan) tarafından
Acaba boyutu mu büyüktü kuzum ben alalı 1 hafta falan oldu. Off evet canım ya ben de şimdi kışlık battaniyeleri çıkarttım onları da yarın atacağım makineye :D aynen canım sanki parfüm sıkmışsın gibi kokusu hiç gitmiyor, ben sarı renkli kuşlu olanı kullandım bitince  ben de öteki çeşitleri dene cem
(1,103 puan) tarafından
Aynen sari kuslu bendeki de boyutu ayni canim ben hic buyuge denk gelmedim
0 oy
tarafından
Bim siyah inci sekerim şuan kaç bilmiyorum ama 2 ay kadar önce aldım 45 tlydi
(1,644 puan) tarafından
Allah bilir smdi iki katı dir
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Ay daha simdi kokladim ne kadar kalici diye migrosun kendi yumusaticisi uzerinde kus var sari digerlerine nazaran daha uygun yumos kokusunu andiriyo 32 ye mi ne aldim yumos 46 olmus olmus bu dedigim bi ara 15-16 liralardaydi o bile asiri artti ya
(5,167 puan) tarafından
Katılıyorum canımm ++ iyi ki kesfetmişiz
(1,103 puan) tarafından
Migris bize reklam versin hahaha :D
(1,644 puan) tarafından
Migros çok uzak bana ya

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,826 soru

24,130,381 cevap

333,997 kullanıcı

...