0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından

Hanımlar evde yenidogan cekimi yapıyorum.. Bir iş icin adak gibi birsey adamıştım adak denir mi bilmem.. 3 kişiye hediye yenidogan cekimi yapıcaktım.. Ankaradan evdeki stüdyoma gelip cektirmek isteyenler olursa buyrun gelin yoksa komsulara söylücem üst katta yeni dogan bir bebek var mevlğte cagırmıslardı gecen neyse.. Sartım su ki eve eşinizle gelmek istiyorsanız jafta sonu eşim oldugunda geliniz.. Hafta ici gelmek istiyorsanız yanınıxa bayan bir arkadasınızı alınız bğyük ihtimak bende komsum satı teyzeyi cagırırım :) böylece güven ortamıda olmus olabilir.. Bu arada bunu yazıyorum ama suyum sınırda 34 haftalıgım suyum biterse persembe doguma alınıcam.. Nstde sancıda cıktı pazar pazartesi.. :) taliplilerle ona göre haberleşiriz 

image

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Fotogrsflar siteye sıgsın diye ekranı cekip kalite düşürüp attım :) örnek d fotograflarım.. Lütfen fotografları almayınız zaten yüzlerini kapadım ama :) 

image

tarafından
Cok guzel gorunuyorlar Rabbim simdiden kabul etsin insaallah hayirli dogumlar :)
(1,093 puan) tarafından
Amin insallah :) sizi ben takip ediyorum bunsiteden ya en samimi gelen insanlardansınız :)
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Benim bebeğim yanidopan değil fakat talibim. Uygun olursa bu arada 6 aya girmek üzere :)
(1,093 puan) tarafından
6 aya olabilicek sadece retro bir kostümüm var oda daha cok erkek bebekleri icin  elbisesini falan ayarlarsanız neden olmasın :) önceliğim üc yenidogan  yenidogan
0 oy
tarafından
Bende ankaradayn ocakta yaparmisin :) 
(1,093 puan) tarafından
Kaç aylık bebişiniz benimki aralık 20 di malesef nişanım geldi bekliyorum.. Ocakta kac aylık olmus olucak ins ona göre cevap veriyim :)
tarafından
Canim bende suan 32 haftamdayim aralik sonunda dogum yapicam  gibi gozukuyor
(1,093 puan) tarafından
Hmm tmm ins bana uygun bebişiniz kendini toplayınca ben size zaten cekim yaparken söylerim nelere dikkat edilicek benimkide büyümüs olur allah izin verirse insallah yani.. Söyle iletişime gecelim size email adresimi yazıyorum oradan whatsap numaralarımızı birbirimize verelim duruma göre haberleşiriz insallah.. Olur mu
tarafından
Tamam canim cok teskkur ederim sagolsin :)
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Aaa cok süper Allah kabum etsin sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza.. kızım 7. Ayına girdi sanırım biz gelmeyiz :))
(1,093 puan) tarafından
Sadece yenidoğan kostümlerim var arkaplan dekor zaten aynı.. Kostüm veya elbise siz ayarlarsanız olabilir.. Tesekkür ederim ya insallah tüm herkesin bebegi saglıcakla gelir
(3,186 puan) tarafından
İnşallah :))

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 400 göst.
8 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde iiiinciiii (3,059 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 743 göst.
25 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Asya15 (249 puan) tarafından soruldu
+4 oy
4 cevap 267 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,133 puan) tarafından soruldu
+4 oy
9 cevap 471 göst.
10 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Miyu_Miyu (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,829 soru

24,174,671 cevap

336,045 kullanıcı

...