0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Normal sade kekten paata yapsam nasil olur normal duz kabim yok kek kalibim var icine krema kremsanti diş suslemesini fındıkla yapsam findigi kavurmam mi gerekiyor kizlar birde dondurucuda cilek var ustlerine suz diye koymalimiyom yoksa icinemi dilimleyip birakayim disi komple findik olucak olurmu ya esimin dogum gunu hic param yok esimdede yok oyuzden istemiyorum alamam pasta evdede meyve yok sadece buzlukta cilek var 

10 Cevaplar

0 oy
(443 puan) tarafından
Kek yap normal ortadan böl krem şanti sür yada evde süt varsa kendin krema tarzı birşey yap krem şantiyide üstüne sür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pandispanya keki yap canım olur o zaman ben hep yaparım evde 
tarafından
Evde pek malzemem yok canim krema yok sut yok normal kek yapip kremsantiyle yapmayi dusunuyordum
tarafından
Pandispanyanın malzemesi normal kekten daha az :)
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Normal yağlı kağıt serip kare tepsiye doksen ince şekilde baton pasta olur cnm. Buzluktan çıkan çilekten sos yap az şeker ile pişir Blender yap üstüne güzel olur. Findiari kavurursan lezzetli olur yaş taze fındık ise yoksa hazırsa gerek yok 
tarafından
Findik var canim annem memlekette gondermisti onlari kullanicam
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Olr canm neden olmasın düşünmn yeter yap hıcbırı yoksa norml kekı kalp olark kesıp bıle sunabılırsın 
tarafından
Cilegi naail.kullancam ki fiktin varmi donuk ya cozdurmem mi gerekio önce
0 oy
(443 puan) tarafından

image

böyle bi sosta yapabilirsin nişastan yoksa az bi un at bi pakette vanilya vanilya yoksa şart değil
0 oy
(14,879 puan) tarafından
Pasta keki tarifi olacak nette bak da onu yap  canım normal keki yaparsan kek olduğu belli oluyor ben ıslak kekin kekini yapıp üzerine puding yapmıştım tart kabında mesela o kek daha yumuşak oluyor onun gibi bi kek hazirla
0 oy
(53,964 puan) tarafından
yanardag pasta yapiyoruz biz kızımla normal keklede olur
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Ben keki yapıp ortadan bölüp içine muhallebi veya çikolata sos üstüne kremsanti buzlukta ki çilek böğürtlen gibi soğuk meyve veya hindistan cevizi çikolata parçacığı rendeliyorum 

Evde kaç kere yaptım eşim bana dışardan alır ama ben ona elimle yaparım olur illaki birşeyler neden olmasin
tarafından
Busluktaki cilegi nasil kullanmam lazim canim çözdürmemmi gerekiyor bu aksam yapicam esim ise gidince sabah geldiginde kutlarim cnku tam dogum gununde annesi gelmek ister kesin erken kutlicam o yuzden
(3,005 puan) tarafından
Çözülür canim az çözdür doğra veya bütün koy nasıl istersen öyle yap ben bogurtlenleri cozdurmeden de koyuyorum mesela.
0 oy
(811 puan) tarafından
Çileği sos yapin yoksa sulanır pastayı bozar
0 oy
tarafından
youtuba Petıbor ezmesi yaz cok kolay bır tarıfle krema tadında bir ezme oluyor tatlı da onu yapıp krem santi ıle karıstırıp keki ortadan ikiye bölup bu harcı surebılısın dısını da çikolata sos yap dök yada kalıp cıkolata erit benmari usulu dök ve donsun uzerıne donmadan fındıkları da atarsın en sonda cılekler mıs gıbı olur canım bende yapmayı dusunuyorum ılk fırsatta bunu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 274 göst.
8 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 948 göst.
29 Kasım 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Kezban Demirdelen (1,287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,442 cevap

332,307 kullanıcı

...