0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Aslında iyi bir eş ve babadır ama bazen dayanamıyorum dişlerim de sorun kanal tedavi vs. 4 bin istediler bana diyor ki annenden istiyelim bende dedim ki ablanin bize borcu varken ben neden annemden istiyim ve onunla konuşmuyorum annemle yani bana hatalı mal satmışlar vs diye dalga geçiyor 

6 Cevaplar

0 oy
(17,286 puan) tarafından
Dengesizlikten ziyade terbiyesiz bence kocan. 
(1,030 puan) tarafından
Normalde asla ağzından küfür bile çıkmaz ama bugün kalbimi kırdı aile genetik  olan birşey elimden birşey gelmiyor birde aramızda 13 yaş var neyine güveniyorsun bırakıp gitsem ablası bakar ona artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al rendovunu devlete canim git gitigini bile deme kus konuşma onunla 
(1,030 puan) tarafından
Valla vazgeçtim tek tek dökülsün dişlerim umrumda bile değil aile de genetik olan birşey elimde değil
tarafından
Canim kendi canları olduğunda kimse tutmaz ama konu eş olunca cimriligi tutuluyor ailemden birileri oldumu koşa koşa giderler bak benimkisinin  ablası amalyat oldu 30bin verdi ben doğum yaptım özelde istedim yaptırmadı
0 oy
(470 puan) tarafından
Sen de aynen bana da deseydin ya. 
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Ben hatali malsam sende karinin annesinden dilenecek kadar malsin deseydin
(1,030 puan) tarafından
Ablasından hiçbirşey istemiyor ben annemle küsüm konuşmuyorum ona rağmen istesene diyor ya ben bütün altınlarımi verdim gitti sattı ablasıyla ortak yazlık aldı ağzımı açmadım şimdi o yazliga ablası taşınıyor birde Allah delircem
0 oy
tarafından
Esin dengesiz değil çok terbiyesiz hatalı mal ne demek ya ******** herif

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,964 soru

24,132,235 cevap

334,099 kullanıcı

...