0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından
Bildiğin şekerle suyu karıştırdılar iki bardak içtim. Ondan önce açlık verdim. Şimdi 1 saatimin dolmasını bekliyorum. Sonra ne yapılacak? 

Açlığa dayanamiyorum resmen:( dua edin kizlar kusmadan bozulmadan sonuçlansın

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şekerle su mu.. Kapalı kutu içecek olması lazım. 
(978 puan) tarafından
Öyle değildi bende öyle bekliyodum
tarafından
İlk defa duydum böyle bişey.. Nerede oturuyorsunuz??
(978 puan) tarafından
İstnbul canım özel klinik aslinda bilmiyorum niye böyle yaptilar
tarafından
İlk kez duydum valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben iki hamileliğimde de şeker testi yapmadım 
(978 puan) tarafından
Eşim yaptirmazsan vebali sende olur vs vicdan yaptirdi yoksa bende yaptirmicaktim sonra bisey ciksa sen yapmadin etmedin demesin diye geldim:s
0 oy
tarafından
glikoz yazan degısık ısımlı bır kutu ıcecek aldırdılar hastane kantininden 75 mi onu ıctım bır once bır sonra bakıldı ıslem bıttı ben kusmaya gıttım kosa kosa duramadım ac karnına seker ıcım kalkmıstı ınsallah kolay geçer canm
(978 puan) tarafından
Ay evet ksmamak içim zor tuttum canım
tarafından
şekerli su nedır ama onu anlamadım kutu ıcecek oluyor normalde neresı orası
0 oy
tarafından
Gelişmemiş bir yerde yaptrdn galiba kapali kutda veriliyodu 
(978 puan) tarafından
Özel klinik aslinda çokta tercih ediliyo hastalari var vs ama bilemedim ya:s
tarafından
Anldim bana sacma geldi ya 5-10 yıl önce sağlık ocağında öyle yapiliyoms bana kan alma bolumnde verilmişti bide armoli istermsnz denmsti
0 oy
tarafından
Bir saatin sonunda tekrar kan alınacak. Kan alınır alınmaz yemek yiyebilirsin. Sabah aç gitmişsindir daha fazla aç kalmayın annesi.Ama bir saat dolup kan alındıktan sonra unutma. Sen kan verince sana söylerler zaten artık yemek yiyebilirsin diye
(11,527 puan) tarafından
Hayır cnm o suyu içtikten sonra 2 kez kan aliyo birinci saat ikinci saat diye
tarafından
Goleframcım 50 mg de bir kez alınır genelde herkese 75 gr yapılır ve 75 gr için iki kere kan istenir bir ve ikinci saat olmak üzere. Arkadaş 50 gr demiş yanlış yönlendirme. Seni ordan yönlendirirler zaten ama bir kere vereceksin 50 gr içtiğin için. Ben 150 gr içmiştim üç kere vermiştim. Onun içeriği farklı karışıklık olmasın
(11,527 puan) tarafından
Biliyorum cnm su bı kere içilir ben şekerli su içtikten sonra birinci saat ikinci saat olmak üzere 2 defa kan aliniyo dedim tabi şekerli su içmeden öncede kan aliniyo ben suyu 2 kere içeceksin demedim bende bir kere içtim gebelik şekerim çıktı çok çektim bilgim var bu konularda
tarafından
Hayır arkadaş 50mg içtiği için bir kere kan vericek eğer sen 75 gr içtiysen bir ve ikinci saat olmak üzere iki kere içmişsindir onu anlatmaya çalıştım canım.
(11,527 puan) tarafından
Aa evet cnm Olabilir evet ben 75 grm içtim o pis suyu
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Hiç şeker testi yaptırmadım ki bilmiyorum 
0 oy
(3,426 puan) tarafından
Bana eczaneden al dediler alıp yaptm glikoz şekeri meyve suyu gbiydi ama çok şekerliydi normal çıkmıştı benm 
(978 puan) tarafından
Öyle hyal etmiştim soda falan gibi yazilinca böyle daha zor sanki çayı bile şekersiz içen bana:(
(3,426 puan) tarafından
Bnde şekersiz içerim çayı :) birden kötü oluyor insan da açlık fena ediyor :))
0 oy
(2,423 puan) tarafından

1. Saatte bir 2. Saatte bir vermiştim bende çok zorlanmıştım çok şükür normal çıkmıştı. Ki kızım 5 kilo üstünde doğdu. Şeker var sandılar :D

(978 puan) tarafından
Bana da biraz ileri dedi şüphelendi inş senin gibiyizdir teyzesi:)
(2,423 puan) tarafından
Bu işler birazda genetik, ben kendimde 4800 doğmuşum ondan kızım iri bebekti. Ailede varsa iri olma ihtimali yüksek
(978 puan) tarafından
Eşim iriymişte ben minikmişim bakalım:)
(2,423 puan) tarafından
Tek sıkıntısı normal doğum olmuyor, benim doktorum 36 haftalık iken izne çıkmıştı birde burda ilk doğumu almıyoruz dediği için şehir hastanesine gidince soyle demişti. 39. Haftada suyum geldi gittim yarım saat içinde sezaryen yaptım. Normal çok istiyordum olmadı neyse artık:)
(978 puan) tarafından
Ben zaten panik biriyim muhtemelen normal olmaz :D
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Ben ikisinde de yaptırmadım açken ve tokken kan verdim onun sonucuna bakti doktor 
0 oy
(11,527 puan) tarafından
Ben yaptırdım şekerim varmış çok çektim doğurana kdr inşallah sizinki temiz çıkar
0 oy
(163,443 puan) tarafından
gramini hatirlamiyomda benimki bildigin şekerli sidikdi
(978 puan) tarafından
Allah sni ya :D
(163,443 puan) tarafından
inanki sidikdi bide portakal aromasi vardi iiyykj

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 252 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Melektir (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 298 göst.
29 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,459 soru

24,099,296 cevap

332,296 kullanıcı

...