0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
camasir astim oturma odasini supurdum sildim yatak odamin nevresimlerini degstrdim salonu temizledim kapi onumu ayakkabiligimi sildim temizledim

şimdi oglumu uyutuyorum sonra hemen mutfagi topluycam

bide 29 haftaligim cokmu yukleniyorum kendime ama temiz ev bana huzur veriyor hele erken bitince degme keyfime

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok kız ağır kaldirmadigin sürece hareket iyidir tabi aşırı yorma kendini

Ben her zamanki gibi kızımla kahvaltımı yaptım oğluşumu temizledim emzirdim uyutuyorum o uyursa kızımı yıkicam sonra da kendim yikanicam inşallah 
tarafından
kaldirdim ya haliyi degstrdim oturma odasindaki ve koltuk falan kaldirdim mecbur eşime diyorum yorgunum diyor halida lekeliydi sildikce özendi lekeler baska bi hali seri uzerinede ortu serdim halida yun haliydi
tarafından
Temizlik bebeğinden önemli değil ama eşin evdeyken yardım etsin o kaldırsın dikkat et kendine
tarafından
haklsiniz ama dun bi anda misafir geldi utandim halidan her turlu leke  var uzerinde
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Daha yeni kalktik kız
tarafından
Ay ne güzeeeeel biz 1.uykuya yatacağız
tarafından
biz 6da gecede 3 te uyudum
tarafından
Bizde 7 de uyandık
0 oy
tarafından

Daha yeni uyandik oğluşumla biz :) bugun temizlik yapasim pek yok valla yemek yaparsam ona şükür :D

tarafından
ben bugun yaparim 2 gun yapmam
tarafından
Valla ben en son cuma yaptum cumartrsi misafir vardi pazar evde yoktum bugunde dinlenir yarin halilari yikamaya veririr direk kislik temizlige baslarim :)
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Bitirdim cok şükür ama bakonum duruyor bebem uyusun  birazdan babama küfür ede ede kulaklarini cınlata cınlata topluyacam :angry: 

Agir kaldirma hareket iyi cnm 

0 oy
tarafından
Sağlık ocağından yeni geldim, işlere başlamadım daha 
0 oy
tarafından
Kızımı okula goturup geldım oglumla kahvaltı yaptık, evı bı silip supurcem camasır katlanacak yemek yapıcam cok ıs var. Oglumu uyutuyorum sımdı
0 oy
(470 puan) tarafından
Ne işi ya biz uyandık kahvaltı yaptık ailecek eşimi gönderdim bebeğimi doyurdum uyuttum şimdi kahve içiyorum şansım yaver giderse bi saat daha uyurum. 
0 oy
tarafından
Saat 7 de kalkıyorum oğlum sağ olsun Hiç birşey yaptırmıyor sadece kızları okula gönderdim ben kahvaltı yapana kadar burnundan getirdi yeni uyudu yatağına koyacam şimdi sonra direk temizlik ve yemek yapacam 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ne temizliği canm önce kendime bakıyorum :))) kızın kahvaltısını koydum bende 30 dk Leslie açtım spor yaptım 5 dk da alt karın egzersizleri yaptım sonra yulaflı kahvaltı yaptım ohhh işlere de biraz sonra başlarım artık 
0 oy
(23,009 puan) tarafından
Düşük tehliken yoksa ağır işe kosmuyorsan hamilelik işe engel değil ben ilk hamileliğimdi pandemiye denk geldi işe de gitmiyordum evde zaten küçük çok iş olmuyordu baya yatarak geçirdim doğum çok zor oldu doktorum hareket etmeliydn diyordu 
0 oy
tarafından
Dünden tüm işimi bitirdim sabah anneme indim. Bugün rahatım. 
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Valla babamın evindeyim hiç eve dönesim yok işten güçten :D
0 oy
(4,789 puan) tarafından
Başlamadık ki bitsin :)
0 oy
(435 puan) tarafından
Ne isi gizzz anca kahvalti yapicuk 9 da kalktim 
0 oy
(2,980 puan) tarafından
Çocukların yatakları toplandı,tuvalet banyo ozanladi ev silip süpürüp viladalandi , etrafın tozu alındı kahvaltı yapıldı:) herşey bitti şükür:)
0 oy
(4,385 puan) tarafından
aslinda böyle postlar iyidir. pasakli insan varsa bi enerji falan gelir;D Allah güç kuvvet versin 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 467 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
0 oy
11 cevap 460 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur_3838 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu