0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dört yaşında bir oğlum var erken doğdu yemesi iyiydi iki yaşından sonra kesildi ömrüm ona yemek yedirmeye uğraşmakta geçer zannederken birde dört aylık bebeğim var oda yemiyor emmiyor mama yemiyor neden böyle oluyor ben hep verdiğini yiyen tombiş bir bebişim olsun istedim ama yemeyenler hep beni buldu ne yapacağımı bilemiyorum artık piskolojim bozuldu 

3 Cevaplar

0 oy
(3,001 puan) tarafından
Çok üstüne düşüyor sunuz bırakın çocuklar aciksin biraz rahat bırakın ki kendileri istemeyi öğrensin 
-Reklam-
0 oy
(7,035 puan) tarafından
4 yaşındaki oğluna sofra şer yanında otur kasigida ver eline şarkılar söyle oyunlar yap sakın benim yemeğimi bak ben yicem sakın yeme sen dur gözümü kapatim de kimse yemesin felan diye biraz dikkatini çekmeye calis canım 4 aylık olanda kaşik maması yapmayı dene belki ek gıda istiyordur 
0 oy
(2,397 puan) tarafından
Kızım 11 aylık uyuyup uyandıktan sonra yemek veriyorum yemiyor Kendi haline bırakıyorum demek ki şimdilik aç değil ihtiyacı yok diyorum bir iki saat sonra tekrar verdiğim de Maşallah barekALLAH yiyor acıkınca yerler sen ne kadar üstelesen onlar o kadar geri tepiyor kendi haline bırak 
tarafından
Bacım kendi halinde de bıraktım hiç yemiyo 4.5 yaşında 12 kilo hele kız 4.5 aylık uykudan uykuya emiyor mama veriyorum yemiyor bebek yani dusun o bile yemiyo benim de artık piskolojim bozuldu artık ne yapacağımı şaşırdım oturduğum yerde kimim kimsem yok yardımcı olsun herkes laf sokuyo bakamiyormusun diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Aser2135 (4,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
8 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde beyza009 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 408 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cennetcennet (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,032 soru

24,067,005 cevap

330,421 kullanıcı

...