0 oy
364 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bugün eşimle komsuma gittik eşide ordaydi 1  buçuk yaşında oğlum var sürekli gözüm üstünde benim  normalde .komşumun oğlu var 3 yaşında oğluma vuruyormus ben görmedim işte vurduğunu komsunla bişey konusuyordum eşimde  baksana baksana diyor döndüm bakdim bana nasıl bağırıyor işte sen beni duymuyon mu bı laf konuşunca dünyayla baglantini kesiyorsun çok bağırdı bende bağırınca oğluma alıp çıktım eşim bana sürekli toplum içinde bağırır kaynanamın yanında olsun arkadaşlarim yanında bişey olunca sakın değil kavga ederek anlatmaya çalışır madem oğlumuza vurduğunu görüyorsun oturup bana diycegine kendisi müdahale.edebilir eşimin bu tavrı beni yipratti

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tobe Yarabbim kendi kalkip alsın çocuğu yaaa sinir oldm
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Adamlara corana aşısı yaramadi 
(2,290 puan) tarafından
Asisizlar da ayni :)
(3 puan) tarafından
Aman. Erkek milleti degil mi. Herkes ayrı bir konudan muzdarip
0 oy
tarafından
Valla eşim fark etmeden bana sesini yükseltti 1 kez mahallede yani uyardım. İkinci kez yaptı sokak ortasında aynen cevap verdim hatta bariz bağırdım yani. O oldu daha yapmadı.
0 oy
(1,643 puan) tarafından
Kesinlikle sana seslenecegine çocuğuna baksın bakamiyor  bakmaktan aciz mi ben illet oldum çok haklisin bende gıcık olurum yüksek sesten 
0 oy
tarafından
Sanki tek sen yaptın çocuğu böyle dengesiz insanların olduğunu görünce sinirlerim tepeme cikiyor
0 oy
(470 puan) tarafından

Sen de ona çarpsaydın :D

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,038 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Merve2028 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,109 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 652 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,552 soru

24,402,184 cevap

350,224 kullanıcı

...