0 oy
812 göst.
Diğer kategorisinde (1,439 puan) tarafından
İyi geceler kizlar. Pedagogumuz oğluma bi oyun alani yapmamiz gerektiğini söyledi. oyuncaği oldukca fazla ama belirli bi oyun alani yok oturma odasinda oynar sepetleri döküp. 

Kendine ait odasi var ama henüz yatak sistemine geçmedik beşiğinde bizimle yatiyo kış bitmeden odasini ayiracağiz anliyacağiniz oda düzeceğiz :) 

Oyun alanini giyinme odasina yapmayi dusunuyorum evin en az eşyasi orda var ve en az kullanilan alan orasi. 

Sizin cocuklarin oyun alani nasil ne şekilde dizayn ettiniz foto atarmisiniz

16 Cevaplar

0 oy
(7,859 puan) tarafından
Oğlumun oyun alanı evin her odası:D her odada oyuncak çıkıyor ahahah
(1,439 puan) tarafından
İşte şuan bende öyleyim. Ama pedagog onun kendine ait bi alanı olmali dedi
-Reklam-
0 oy
(3,304 puan) tarafından
Odasinda bi koseyi de alan olusturabilirsiniz. Apayri bir oda olmasina gerek yok bence
(1,439 puan) tarafından
Canim şuan oturdugum ev kira kendi evimde kiraci oturuyo ve bu evim kucuk. Kendi odasina anca dolabi yataği vs sığar,o yüzden ayri oda yapmak zorundayim
0 oy
tarafından
Dört çocuk var bende hepsine ait Bir alan yapmam için demet akalın in evi gibi Bir evim olması gerekir 
(1,439 puan) tarafından
Allah nasip etsin kiz :)
tarafından
Gözüm Yok ama nasip diyelim yine de
0 oy
tarafından
Şu anlık oturma odası ama yakın zamanda odasını ayiracagim o zaman odasına yaparım.
(1,439 puan) tarafından
şuan oturdugum ev kira kendi evimde kiraci oturuyo ve bu evim kucuk. Kendi odasina anca dolabi yataği vs sığar,o yüzden ayri oda yapmak zorundayim
tarafından
Yaa evet öyle küçükse eğer oda  zor olur
0 oy
(12,967 puan) tarafından
Yazın balkon kışın salon gerçi nereye dökerrsem dökeyim her yere taşıyorlar belirli bir yerde oynamıyırlar 
(1,439 puan) tarafından
Anladim canim saol
0 oy
tarafından
Benim kızlarn oyun alanı bahce akşama kdr toprak su çamur batıyolar aksam yıkayıp yatırıyorum oyuncakla oynamazlar kovayla ibrikle taşlarla oynarlar
(1,439 puan) tarafından
Olsun oda onlarin oyun alani demekki :)
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Park beşiginiz var ise oyun çadiri gibi kullanabilirsiniz 
(1,439 puan) tarafından
Var canim onda uyuyo zaten. Ama dedigim gibi ben farkli bi odada ona ait oyun cadiri oyuncaklar vs olsun istiyorum
(3,847 puan) tarafından
Canım park beşikte sallamak zor mınys hamaga alıştım iyice park besige gecşrmen lazım 6 aylık olcak
0 oy
(470 puan) tarafından

Ben bi bölümü ful karolarla kapladım hem yumusak hem renkli oynasın dursun diye. Temizlemesi biraz zor hepsini topla sil süpür tekrar birleştir ama yapacak bir şey yok. :ermm:

(1,439 puan) tarafından
Zahmet olmazssa fotograf atarmisin
0 oy
tarafından
Montessori felsefesini bi arastir derim.

Bi odasi varsa orayi ya da yoksa ona ayiracaginiz evin belli bir kismini tamamen cocugun gelisim asamalarina uygun montessori ile duzenleyebilirsin.
(1,439 puan) tarafından
Hiç duymamiştim bi bakiyim tesekkurler.

Şuan oturduğum ev kira kendi evim olsaydi kendi odasinin bi bolumunu ona oyun alani yapacaktim ama kendi evimde oturmuyorum. Suan ki evim 4+1 ama kucuk odalar o yuzden kendi odasina anca yatagi dolabi falan siğar,giyinme odasinda sadece gardolap mama sandalyesi havuzu bide komodin var. Evin en az eşyali odası orasi o yüzden orayi tamamen cocuk oyun alanina cevirmeyi dusunuyorum
tarafından
Hele ki ona verebilecegin bir oda varsa bu buyuk sans. Montessoriyi kesinlikle arastir. Sadece dekorasyon amacli degil aldigin oyuncaklardan oynadigin oyunlara her alanda uygulayabilecegin gelisimi destekleyen bir felsefe.
0 oy
(54,008 puan) tarafından
evi komple atamam ☺️
(1,439 puan) tarafından
Hahah bende oyleyim :) ama iste pedagog diyince mecbur kaldim
0 oy
(32 puan) tarafından
en cok seninle oturma odasinda takiliyordur su trofast bol cekmeceli dolaplar super daginiklik topluyor hem kategorilere ayirirsin derli tolu durur oyuncaklari alinti foto attim odanin en rahat edecegi koseyi oyun alani yap gerekirse bir kanepeyi giyinme odana gotur oyun alanina yer acilir kolay gelsin
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Pedagog nedne öyle birşey söyledi bebeğim şuan 6aylik birkaç ay sonra odasını ayiracagim çalışma masam vardı onun oraya dolabının köşesi.oyun alanı olsun dedik ama tanımı evin her yerinde büyük ibtimal oynar odası oyun alanı olacak yani 
0 oy
tarafından
Kuzum bende 2 tane . Ve her odada 1 sepet oyuncak var. Gün içinde sıkıldıkça yer değiştiriyorlar üstüne bahçeye de çıkıyorlar.  Ben tek alan yaptığım zaman sıkıldilar hep TV istediler. 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Alan yok maalesef iki artı bir evim oturma odasında ünitenin üstünde oynar genelde oyuncaklarıyla 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Saat çok geç oldu kizlar uyuyor yoksa atardım yataklar ahşap ve park besik var renkli çekmeceler falan
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Kendi odası var onun içine  büyük renkli çit aldık bahçe gibi oldu içinde oyuncaklarıyla oynuyor,  odasında bisiklet tarzı arabası var, zaten türlü türlü  oyuncaklar herkeste var.  ama odasında da sıkılıyorlar evin her yeri onların artık  

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kedimekimm (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 631 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Arzu arzu (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 435 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 121 göst.