Bendede bu korku vardı malesef. Ben bindikten sonra aynen öyle inmek istedim çıkarın beni burdan diye ağladım, müsait bir bulutun üstünde inemiceğmize göre mecbur katlandım. uçak havada düzelince biraz rahatladım, sonra sandvic getirdiler daha bitirmeden ankaraya inmiştik bile elimde sandviçle indim. Sonra bikere daha bindim yine ankaraya bu sefer daha iyiydim acil çıkış kapılarının uyarıları yanıp sönene kadar resmen koltuğun altında can yeleği aramaya başlamıştım. Şimdi bidaha biner misin diye sor büyük konuşmıyım ama binmem
İlk bineceğim zaman sırada bir başladım ağlamaya uçağa bindim uçak kalktı indi 1saat 20 dk kadar sürdü sürekli ağladım dua okudum Sonra ilaç kullanmaya başladım rahatlattı biraz ama fobisi korkusu olana çok zor ben hala alışamadım
10 yaşında lunaparkta gondola binip indiriiiiin diye bağıran ben uçağa bindiysem bi de sürekli ve 8 aylık hamileyken sen hayli hayli binersin
Benimde var canım Maalesef çok korkuyordum ama okadar korkunç değilmiş hissetmiyorsun bile aynı araç yolculuğu gibi. Ben cok sevdim açıkçası
İnmek istersen camı aç atla paraşüte gerek yok
1,486,777 soru
24,306,392 cevap
344,428 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın