0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evlenmeden önce gündeliğe gidiyodum Bi gün Bi doktorun evine gittim yeni taşınmışlar kız otopsici eşide ortopedi doktoru temizlik yaparken kızla sohbet etmeye başladık gelin gelecegim yerden gelmişti sonra kahvaltıya oturduk eşi çıktı kız hemen boynuna atladı buda benim yakışıklı kocam diye Allah daim etsin dedim sonra işte Bi defa daha gittim samimileştik arkdas olduk dedi dısardan ne kdr mutlu lüks Bi hayatım var demi öyle dimi dedim evlendimizden beri daha 3aylık hamileyken beni aldatmaya başladı eşim kızım 7yasına geldi hala her hafta yurtdısına seminerlere gider aldatır gelir dedi kızım için katlanıyorum görmezden geliyorum çok yoruldum dedi kız o kdr güzel naifki ben Bile eşinden öfke doldum dün yazdı boşanıyolarmış onu çok seviyorum diyo adım atmasını bekliyorum ama eve bile gelmiyo artık dedi teselli etmeye calıştım ama daha önce evimde aldatılmış biri olarak içim acıdı 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,929 puan) tarafından
Ne kadar hastalıklı bir ruh hali. Huy değişmiyor ve kadın vazgeçmiyor. Yaşadığı şeyi aşk sevgi sanıyor. Allah yardımcısı olsun dilerim gerçek sevgiyi yaşar
tarafından
Amin adaşım
-Reklam-
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir demsi ve onune bakmasi lazım meslek sahibi üstelik 
tarafından
Onun gecime ihtiyacı yok eşini çok seviyo bu yüzden zoruna gidiyo
(6,676 puan) tarafından
Kalbine gömecek:(
0 oy
tarafından
Büyük eltim var kadın yıllarca aldatıldı babamısin demiyo tamam hanı çocuklar için katlanırim diyebilir insan ama bu öyle değil hatta şey diyo keşke kocam Zengin biriyle olsa da her çocuğuma Bir ev verse 
tarafından
Aynı eski eltim gibi her şeyi biliyo gıkı çıkmıyor
0 oy
tarafından
Bu kadar genis davranmakta bunaltmakta hata. orta bir yol ve cizgi tutturcaksin. Ne aldatma cesareti bulucak nede aldatirsam kabul ettiririm curetti. Kadinlar fedakarliginda sahiplenmeninde bazen o kadar dozunu kacitiyor  ki . Ikisininde ortak sonucu bu oluyor iste.
0 oy
tarafından
Evlenmeden önce aşırı aldatıliyordum rus karilarla olsun başka memleket olsun . Ayrıldım bundan sonra baya beni bırakmadı felan evlendim şimdi Yok öyle şeyleri . Oda bıraksın gitsin anlasin kıymetini
(2,802 puan) tarafından
Sevgiliyken mi
tarafından
Evet sevgiliyken  cook aldatıyordu bni
(2,802 puan) tarafından
Şimdi yapıyorsa sorun yok tabi ki
0 oy
(2,802 puan) tarafından
Evimde aldatılmış biri olarak derken
tarafından
Baba evine gitmiştim geldiğimde ev aşırı dagınıktı yeni yastıkları çıkarmıştı yeni çarşaf çıkarmıştı boşandıktan sonra suriyeli komsum dedi kocan gece yarısı heryeri açık Bi kadını eve soktu sonra biri daha geldi size
(2,802 puan) tarafından
Neyse ki boşanmışsınz
0 oy
tarafından
Aldatan bir insanı nasıl sevebilir ki insan gerçekten çok tuhaf üstelik 7 sene katlanmış aldatmasina kadında cahil değilmiş diyecem cahillikten böyle diye okumuş mesleğini eline almış gerçekten pes
tarafından
Aşk insanın gözünü kör ediyo demekki kadın Zengin olmasına rağmen defalarca affetmiş
tarafından
Bilmiyorum gerçekten aşk değil bu takintilik insanın ilk önce kendisine saygısı olması lazım böyle şey affedilemez

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 302 göst.
28 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 512 göst.
10 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 457 göst.